2777
2789

منم اینجورم.سخنرانی های استاد شجاعی عالیه گوش بدین بحث شیطان شناسی رو. خب شیطان ادمی ک به کاراش اهمیت نمیده کاری نداره میگه این خودش داره راه غلط رو مستقیم میره .اگر شما نیت کنی خودت رو خوب کنی هی میاد مانع شه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون ما هر روز توسط احبار،اتفاقات روز مره مون،غذاهایی که میخوریم،سیکل خواب و بیداریمون،روابط اجتماعیمون و خیلی فاکتورای دیگه ذهنمون پر میشه و جایی برای فکر کردن و اقدام برای تصمیمات مهم زندگیمون باقی نمیمونه

یه کانال تازه تاسیس خودسازی و موفقیت زدم اگه دوست داشتید بیاید 🌱🌏 https://t.me/enekasmotivational

راه مبارزه و حفظ نفس چیه پس

تا اونجا که من میدونم تو اگر یه عادت بد رو چهل روز تلاش کنی کنار بذاری موفق میشی پس میتونی چله ترک یک یا چند گناه رو بگیری این وسط ممکنه از دستت در بره و انجام بدی اما اشکال نداره استغفار میکنی و ناامید نمیشی .گفتن ذکر خیلی کمک میکنه مثلا میتونید توی چله یه دعای خاص رو هم هرروز بخونید .سخنرانی های استاد شجاعی رو پیشنهاد میکنم هرروز گوش بدین  .حرز بندازید تا شیطان کمتر بتونه روتون اثر بذاره