۲۰ سالشه بچه ی طلاقه مامانشو اصلا تا حالا ندیده ۶ ماهش بود مامانش طلاق گرفت رفت باباشم زن گرفت نامادریش قبولش نکرد مامانم بزرگش کرد الان رفته تو کبابی شاگردی میکنه نه تونست درس بخونه نه سربازیشو تموم کنه اصلا روحیه نداره افسرده س عصبیه لجبازه سیگاری شده دوستاش ادمای خوبی نیستن اصلا قبول نمیکنه مشاور بیاد مامانم پیر شده نمیتونه درست حسابی غذا درست کنه به نظافت خونه برسه یه حقوق بازنشستگی دارن به هیچیشون نمیرسه امروز رفتم خونه ی مادرمو تمیز کنم شلدار برادرزادمو دیدم از ده جا دوخته بود مامانم😔😔الان فقط خودمو کنترل میکنم حلو شوهرم گریه نکنم نفهمه ناراحتم چه ظلمی در حق این بچه کردن پدرو مادرش 😔😔😔توروخدا شماها دلتون پاکه دعا کنید سروسامون بگیره خدا کمکش کنه ایندش خوب باشه حداقل
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم با برادرت صحبت کن دست پسرش رو بگیره براش متن سازی کن عذاب وجدان بهش بدهگناه داره طفلک هر چند ب ...
برادرم چند سال پیش پسرشو برد خونشون اونا یه شهر دیگه گفت با خودمون زندگی کنه دعواشون شده بود زنش بچه رو هل داده بود از پله ها پایین بعد از اون داداشم رفته بود پرونده ی مسرشو از مدرسه اورده بود دوباره اوردش شهر ما پیش مامانم از اون موقه برادر زادم اصلا نزدیک پدرش نمیشه رابطشون خوب نیس باهم
حالا برادران نتونست ببره پیش خودش خرجش رو که میتوانست بده بچش مهم تر بود یا زن دومش
داداشم بخاطر زن دومش پسرشو از خونه بیرون کرد الان دیگه پسرش رابطه ای با باباش نداره در حد اینکه مهمونی جایی ببینه سلام کنن فقط وگرنه اصلا خونه ی باباش نمبره
نه فقط یارانشو مبده مناسبتی مثلا تولدش بشه ۳۰۰ ۲۰۰ تومن بدهاونم پول یه ساندویچه از زن دومش دوتا بچه داره اوضاع مالی خوبی نداره ...واقعا حیف اسم پدرو مادر واسه داداشم و زن سابقش