2777
2789

بخدا خسته شدم لنگ ی دیپلمم دیروز رفتم آزمون تاریخ بزرگسالان دادم نمیدونم قبولم یا نه کم کاری کردم😭😭خدا منو بکشه ان شاءالله کاش بمیرم راحت شم😭😭😭اگه نتونم دیپلم بگیرم نمیتونم برم دانشگاه ترم بهمن باید برم ثبت نام بابا بخدا خسته شدم از درسای تکراری دبیرستان،،،اگه بهمن نشه برم دانشگاه هیچ راهی جز خودکشی ندارم مامان بابام هی میگن پس کی میری دانشگاه؟؟؟همه ی فامیل هر روز دارن ازم میپرسم منم به همه کلی دروغ گفتم نگفتم تجدید شدم اگه بهمن نشه برم دانشگاه بابام کلی غصه میخوره،،خدایا خودت بهم نگاه کن،،دوستان توروخدا برام دعا کنید قبول شم بحث آبروم وسطه قسمتون میدم 😭😭😭😭😭😭

برای تصحیح سخت میگیرن؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ن امتحان اونقد مهمه ن دانشگاه ن درس خوندنمهم زندگیو سلامتیتهب جای اینکه ب قبول شدنو نشدن فک کن ...

همینو قبول بشم راحت میشم که‌اونم کم کاری کردم امتحانشو دادم رفت نمیدونم نتایج کی میاد

برو بخواب این یه مقطع گذراست بعدا به این تاپیک نیخندی

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
انشالله قبول میشی عزیزم♥این روزا هم‌میگذره از خودکشی ایناهم حرف نزن 😒😒بخاطر ۴ تا امتحان مدرسه ادم ...

همه ی عالم و آدم دارن ازم میپرسن پس کی میری دانشگاه پس کی میری بابامم که جای خود😭😭