2777
2789
عنوان

شده از ازدواج تون پشیمون شده باشید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 2033 بازدید | 199 پست
باهرکی ازدواج کنی بالاخره یه اخلاقایی داره که دوست نداری

درسته و از همین میترسم

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

والا از لحاظ خانوادش خیلی اذیت میشمواقعا خانواده خیلی مهمه

متاسفانه.. اونی ک دوسش دارم احتمالا با مادرش جور نشیم چون مامانم هم باهاشون جور نیست

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همسرم دوس دارم و مجدد انتخابش میکردم اما قبلش میرفتم پیش مشاور تا شناخت بیشتری از همسرم پیدا کنم تا ...

ببخشید میپرسم ولی چه اشتباهی انجام دادید ک الان پشیمونید؟

چی باعث جدایی تون شد؟دلم میخواد ببینم چی خیلی مهمه و نمیشه نادیده گرفت اخلاق داشت؟ مشکلش چی بود

اوایل با خانوادش خیلییی مشکل داشتم از نظر فرهنگی تفاوتمون زیاد بود اما دلیل اصلی جداییم خیانتش هست 

اوایل با خانوادش خیلییی مشکل داشتم از نظر فرهنگی تفاوتمون زیاد بود اما دلیل اصلی جداییم خیانتش هست

برای همینه از ازدواج میترسم🥲

ده بارم برمیگشتم ب قبل بازم باهاش ازدواج میکردم.حتی تو مشکلات بحث یا دعوا هیجوقت از انتخابم پشیمون نشدم.زندگی بلاخره سختیای خودشو داره آدم نمیدونه با جی رو ب رو میشه ولی اینکه کنار کسی باشی ک عاشقشی ب نظر من کمک می‌کنه تا اون سختیارو راحت تر پشت سر بزاری این عشقو علاقه دلیل میشه واسه زندگی و خیلی قشنگه.من هر شب ک میاد خونه کلی ذوق میکنم بعد گذشت هفت سال هروز ک بیدار میشم خداروشکر میکنم ک بهم رسیدیم هروز

آره دیگه ولی خیلی ها هم راضی هستند خدا رو شکر

واقعا؟

از وقتی نی نی سایت اومدم اکثرا تو دعوا و مشکلاتن

دور و بر خودمم آدم مشکل دار کم نیست 

اصلا نمیشه پیش بینی کرد هیچی رو

شما مردی رو دیدی ک بگی مثلا از این مرد در نمیاد بعد زندگی همسرش رو بهشت کنه؟ 

ده بارم برمیگشتم ب قبل بازم باهاش ازدواج میکردم.حتی تو مشکلات بحث یا دعوا هیجوقت از انتخابم پشیمون ن ...

خداروشکر عزیزم ان‌شالله همه صبر و حوصله شمارو داشته باشن و همچنین قدر زندگی رو بدونن 

امیدوارم زندگی همه پر از علاقه و آرامش باشه

برای همینه از ازدواج میترسم🥲

تو سن پایین که اصلا و ابدا دنبال ازدواج نباش 

من دلیل اصلی که چشممو رو خیلی چیزا بستم همین بچه بودنم بود فک میکردم اسمون سوراخ شده این اقا افتاده پایین واسه من 

زیر ۲۵ به ازدواج فکر کردن هم حتی اشتباه

والا گل بی عیب خداست همسرم کلی اخلاق عجیب غریب داشت چون همو دوس داشتیم باهم درستش کردیم 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
خداروشکر عزیزم ان‌شالله همه صبر و حوصله شمارو داشته باشن و همچنین قدر زندگی رو بدونن امیدوارم زندگی ...

ممنون عزیزم انشالله شمام خوشبخت بشی و هیج وقت از انتخابی ک می‌کنی پشیمون نشی❤️❤️

نترس بااونی ازدواج کن که اون اخلاقاش برات قابل تحمل باشه.دنیاهمینه

اگه قهرو باشه چی؟ 

مثلا زود برنجه از من..

اینم کم و بیش حس میکنم ک بخاطر کمبود عزت نفس یکی دوبار گفت من ازت برترم و یا همچین چیزی ولی من اهمیت ندادم 

کم و بیش راجب زندگیش خبر دارم اونم احتمالا بخاطر همون مشکل پیدا کرده باشه

البته ۷ ماهه ارتباطی نداریم

ویژگی خوب هم داره