2777
2789
عنوان

رفتن ترمیم ناخن🫴🏻❗

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 73 پست
استارتر کروم زدی؟

افرین

قصد داشتم مشخص باشه زیاد تو عکس نمی افتاد

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان خیلی خوشگلتر شده هزینش چقد شد و کجا انجام دادی عزیز

350

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

کروم الان مده خیلی هم خوشگلهکروم صدفیه؟

رنگ روشن زد برام سفید بود

میخوام ی کاری کنم ک ناخونم بلند بمونه و نشکنه اصلا،با ژلیش می‌شکنه خب!!

کاور

بچه ها لمینت دقیقا چ فرقی با ژلیش دارع

لمینت با یه مواد شبیه لاک استحکام سازی میشه و بعدش لاکژل میژنن‌روش ولی ژلیش خود ناخن رو سوهان میزنن و لاکژل میزنن ماندگاری نداره ‌ناخنت نازک بشه 

من یبار کروم‌ زدم لایه ی روش کنده میشه پوسته میشه دیگه نزدم‌ وگرنه خیلی خوشکله

اره مراقبشونم

لمینت با یه مواد شبیه لاک استحکام سازی میشه و بعدش لاکژل میژنن‌روش ولی ژلیش خود ناخن رو سوهان میزنن ...

الان من چیکار کنم ک ناخونم محکم باشع و نشکنه اصلا،،الان اسی میگ کاور،،کاور با لمینت فرق دارع؟کدومش خوبه

الان من چیکار کنم ک ناخونم محکم باشع و نشکنه اصلا،،الان اسی میگ کاور،،کاور با لمینت فرق دارع؟کدومش خ ...

فرقشون توی مواد وگرنه هردو استحکام سازی رو انجام میدن که ناخنت نشکنه کاور مواد کاشت میزنن بدون تیپ گذاری ولی لمینت یه لاک ژله ای میزنن بعد خشکش میکنن و لاکژل میزنن دوباره خشک میکنن هرکدومو دوست داشتی بزن مهم استحکام سازیه‌