2777
2789
عنوان

تیکه مادرشوهرم 🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 53 پست
برای کسی که گوش شنوا نداره فقط سکوت

گاهی برای اصلاح آدم‌ها به خویشتن‌داری و صبرهای طولانی‌مدت نیازه...

خراب کردن ساده است؛ اصلاح و ترمیم روابط پرزحمت و البته ارزشمنده.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره اومد جلو بعد با من دشمن شدن

مادرشوهر منم خودش اومد جلو و منو پسندید واسه پسرش الان باهام دشمنه یه قدم برداریم انگار دشمنش پیشرفت کرده 

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔

عید یه سری وسیله شوهرم برام خرید واسه سفره هفت سینم،شده بود ۵۰۰ خواهرشوهرم پشت سر هم هی میگفت زنا ولخرجی میکنن و شوهراشون رو میذارن تو تنگنا،حالا خودش شوهرش رو مجبور کرده بود پول از دیگران قرض گرفته بود خانوم واسه خودش و دختراش ۱۵ میلیون لباس خریده بود،اینو که گفت شوهرم جلوش در اومد جوابشو داد اونم دیگه هیچی نگفت

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
اتفاقا گذاشتم کنار الان هفته ای یه بار با دعوت با شوهرم و دخترم میرم و میام و تمام

ما هم هفته ای یه بار دو هفته یه بار هر وقت دعوت کنه میریم ولی به نظرم اونم زیادشه 

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔
اخه شوهر شما جوابشو میده شوهر من لال میشه

با شوهرت توی خلوت حرف بزن

بقول شوهرم هميشه میگه ما مردا کار میکنیم که شما خرج کنین و راحت زندگی کنین، دیگه چند دست لباس خریدن که ولخرجی نیست همه چیز الان گرونه مگه میشه پالتو رو بدون شلوار پوشید؟

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....