2777
2789
حسم میگه خودش گفته خواهرش بهت پیام بده

منم همینطور

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اهان لحنش خیلی بو بود؟ خب از پیاما اسکرین بفرست که اون دنبالته البته اگه نمیخوای برگردی

پیامای داداششو ندارم ولی اون خودشم میدونه پیگیری از طرف برادرشه میخواد منو اذیت کنه

کاش مثل روز اول بودی برام :)
بگیرش به یه ورتچرا میخای اعصابتو بهم بریزی بخاطرشو بلاکش کن راحتمشکلاتتون چی بود ک جدا شدین ؟

همه جور مشکلی بینمون بود از مخالفت خانواده تا خودمون که کم اوردیم

واسه اذیت کردنم؟

بله

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
همه جور مشکلی بینمون بود از مخالفت خانواده تا خودمون که کم اوردیم

یدفعه یاد خودم افتادم که چقد مشکلات داشتیم

خیلی سخته عزیزم 

رهاشون کن نذار بیشتر از این درگیرت کنن ببینم خودت هم دلت هنوز باهاشه؟

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پیامای داداششو ندارم ولی اون خودشم میدونه پیگیری از طرف برادرشه میخواد منو اذیت کنه

دقیقا یه چیز میدونه ک انقد حرصی شده

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یدفعه یاد خودم افتادم که چقد مشکلات داشتیمخیلی سخته عزیزم رهاشون کن نذار بیشتر از این درگیرت کنن ببی ...

اینقدر برگشتنمون غیر ممکنه که بهش فکر نمیکنم

شاید خودش گفته بهت پیام بده ببینه واکنش شما چی شاید دلش میخواد برگرده خودش نمیتونه مستقیم بهت چیزی ب ...

الان که بیشتر عصبانیم از خودش و خانوادش