2777
2789
عنوان

باکدوم پول دندون درست میکنید

122 بازدید | 20 پست

من ۲ تا از دندونام هرکدوم ۷ تومن میخاس  بقیش که بماند. هرچقد درست کردم از نو خراب میشن شما با کدوم پول درست میکنین دیگه کم اوردم

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

برادر هشت سالم از دیشب دندون درد داره ولی هزینه درست کردنش ندارم

دختری زیر دست نا مادری ام،  دختری دلشکسته . دختری تنها که پشتیبان برادر کودکشه🥺 دختری که شبها گریه های برادرشو میبینه بالای سر قاب عکس مادرش ولی هیچکاری جز هق هق نمیتونه انجام بده😭 دختری هستم که توی اوج جوانی مادرم پرکشید و تنهام گذاشت😭دختری هستم که هیچکس درکش نمکینه وحتی پدرش تنهاش گذاشته😭 برای شادی روح مادرم صلوات

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم اینجور بودم آسیاب رو پر میکردم دندون بغلیش خراب میشد تنها راه اینکه بکنی و ایمپلنت کنی

الان ۷ ملیون ندارم که یکیشو درست کنم 

برادر هشت سالم از دیشب دندون درد داره ولی هزینه درست کردنش ندارم

عزیزم خدا مادرتو رحمت کنه😔

چقدر ناراحت شدم واسه داداش کوچولوت گناهه ببرش بهداشت جایی شاید برا کودکان و با هزینه کم یا رایکان درست کنن

با کدوم پول این همه ژل و کارای زیبایی می کنن

با کدوم پول این همه آیفون به دستن

این همه ماشین خارجی تو خیابونا با کدوم پول

با کدوم پول خونه میخرن ؛ باغ؛ ویلا

با کدوم پول این همه کافه و رستوران؟!!!!

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
عزیزم خدا مادرتو رحمت کنه😔چقدر ناراحت شدم واسه داداش کوچولوت گناهه ببرش بهداشت جایی شاید برا کودکان ...

ممنونم عزیزم خدا رفتگان شماهم بیامرزه🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🤍🤍🤍🤍

دختری زیر دست نا مادری ام،  دختری دلشکسته . دختری تنها که پشتیبان برادر کودکشه🥺 دختری که شبها گریه های برادرشو میبینه بالای سر قاب عکس مادرش ولی هیچکاری جز هق هق نمیتونه انجام بده😭 دختری هستم که توی اوج جوانی مادرم پرکشید و تنهام گذاشت😭دختری هستم که هیچکس درکش نمکینه وحتی پدرش تنهاش گذاشته😭 برای شادی روح مادرم صلوات
دندون ک هیچبگو با چ پولی ایفون ۱۳،۱۴،۱۵،۱۶ میگیرن دیتشون

اوه دماغ عمل میکنن  لیزر میکنن. گونه میکارن.  مژه میکارن.  لب پروتز میکنن