2777
2789

من از آدم های سلامت و آروم خیلی خوشم میاد

از آدمای عقده ای به شدت بدن میاد

اگر از بلندی آسمان بترسی نمیتوانی مالک ماه شوی🌙❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من از آدمایی که نتونن بقیه رو همونطوری که هستن بپذیرن به شدت بدم میاد

مثلا هی بگن چرا اینطوری هستی ،چرا اونطوری‌ هستی .. وقتی ساکت باشی میگن چقدر ساکتی،حرف بزنی میگن چقدر حرف میزنی! و نمیتونن همونطوری که هستی قبولت کنن!!

با این آدما اصلا کنار نمیام و ازشون بیزارم 

از ادمای یه رنگ خوشم میاد ک مهربونیشون واقعیه ن از رو سیاست

از آدمایی خوشم میاد ک حتی اگر بایکیم مشکل داشته باشن باخود اون طرف صحبت میکنن، نمیرن پشتش هی حرف بزنن وتیم تشکیل بدن!

ازآدمایی خوشم میاد که رک حرف میزنن اما متلک وتیکه نمیندازن

از آدمای خوسم میاد که هرچقدرم تو فشارو سختی باشن دست به هرکاری نمیزنن

از آدمایی خوشم نیاد که وقتی جایی مهمونی میرن بعداز برگشتن از مهمونی پشت میزبان صفحه نمیزارن وقدردانن نه نمک نشناس

از آدمایی خوشم میاد که درمورد چیزای شخصی بقیه مثل(اندام،سبک زندگی،دکوراسیون منزل،تیپ واستایل،شغل ودرامد و..)تا ازشون نظرخواهی نکردن خودجوش نظر نمیدن🥰

از آدمایی خوشم میاد که صمیمیتشون واقعیه ن از روی دورویی وحیله

از آدمای مثبت خوشم میاد ازاوناکه همیییشه نگاه مثبت به هر جریانی دارن واهل نی وناله نیستن

ومهمترازهمه ی اینها..

ازآدمهایی خوشم میاد که سرشون تو لاک خودشونه وبا بقیه کاری ندارن کی چیکارمیونه کی نمیکنه!!!!

از آدمای شوخ طبع که بلدن با هر آدمی چطور شوخی کنن در لحظه و لحظه رو خوب طی میکنن و البته صدای خوبی دارن و ورزشکارن😁

مدیونین فک کنین ویژگی های شخص خاصی رو گفته باشم 😂

این نخود اشی ها ،فک کنم کسی آدم حسابشون نمیکنه اینجوری وسط هر چیزی که ۱ درصد هم بهشون ربطی نداره خودشونو میندازن طفلیا 😂 تویی که حق بقیه رو ضایع میکنی بی شعور و بی فرهنگی ،یه روزی که قدرتشو داشته باشم دعا کن به تور من نیوفتی که یکاری میکنم باهات بعدا از حق خودتم بگذری مبادا حق کسیو  ضایع کرده باشی اشغال🚶‍♀️