2777
2789
عنوان

میترسم جدابشم تهمت میرنه

174 بازدید | 8 پست

۲۰ روز پیش باشوهرم شدید دعواکردبم احمق هم کتکم زد هم تهمت های بدی بهم زد 

آخرشم گفت تویکیو پیدا کردی میخوای مال واموال منو بالابکشی طلاق بگیری

میترسم برا طلاق اقدام کنم وواقعا با این حرف آبرومو ببره بهم تهمت بزنه اخه اگه این حرفو بزنه همه فکرمیکنن راست میگه

وقتی داشت این انگا رو بهم میچسبوند دخترم گریه کرد گفت بابا مامانم اینطوری نیست اینجوری نگو دخترمو دعواکرد گفت توهمخون منی چرا طرف مامانتو میگیری

حالا هم ازدیشب دارم بهش پیام میدم وکیل بگیرتوافقی جدابشیم اصلا جواب نمیده😔

واسه تک تک حرفاش باید مدرک داشته باشه مگه کشکه؟

شما هم از حقت نگذر 

چند سال باهاش زندگی کردی یه سهمی این وسط داری قرار نیست بخاطر حرفای صدمن یه غاز اون همه چیزو بدی ببره 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به تهمت فکر نکن اگر واقعا میخای جدا بشی بعضی  از مردا وقتی میخان جدا بشن اینو به زنشون میگن اما اصلا مهم نیست حرفه دیگران برات مهم نباشه اصلا زمانی که زندگی بعد از طلاقت رو ببینن همه چیز مشخص میشه اگه قصد جدا شدن داری محکم باش حرف در دنیا بسیار مهم اینه به خاط حرفا زندگی خودتو خراب نکن اهمیت نده مراقب خودت و دخترت باش بهش عشق و محبت بده نظر خودت مهمه 

واسه تک تک حرفاش باید مدرک داشته باشه مگه کشکه؟شما هم از حقت نگذر چند سال باهاش زندگی کردی یه سهمی ا ...

توبه شهرکوچیک زندگی میکنیم من بخوام طلاق بگیرم اگه این حرفو پیش یه نفربزنه تمومه اونوقت فکرمیکنن این بی غیرت راست میگه 

یکم به این‌طفل معصوم فکر کنیدمشاور بریدگناه داره

زندگیم یهو جهنم شد تا ۲۰ روز پیش مشکلی نداشتیم نمیدونم چه آتیشی بود افتاد توزندگیم طاقت یک روز قهرمونداشت ولی الان ۲۰ روزه باهم حرف نزدیم

توبه شهرکوچیک زندگی میکنیم من بخوام طلاق بگیرم اگه این حرفو پیش یه نفربزنه تمومه اونوقت فکرمیکنن این ...

حتی اگه بعضیا فکر کنن راست میگه بعد از مدتی فراموش میکنن و یادشون میره و می‌فهمن که اینجوری نیست