2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا ن 

فانیل ما بنده خدا دو سه تا سقط داشته ولی الان چندتا بچه داره

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

عزیزم من تو چهارماهگی بخاطر ایست قلبی جنین کورتاژ شدم ولی خداروشکر بعد شیش هفت ماه بعدش دوباره باردار شدم والان پسرم سالم وسلامت کنارمه

اگه حرف وزن نداره! پس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟ ಥ‿ಥ 
منظورم اینه که اگه خودم عمدا سقطش کنمبعدن میتونم بچه دار شم؟

عمدی ینی چی 

ناقصه یا منظورتون اینه تو خونه بندازین؟

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

عمدی ینی چی ناقصه یا منظورتون اینه تو خونه بندازین؟

نه ببین بعضیا دست خودشون نیست خود به خودی سقط میشه

ولی حالا که بهم گفتن قلب نداره باید خودم سقطش کنم

چون خودش که سقط نمیشه میشه؟ 

نه ببین بعضیا دست خودشون نیست خود به خودی سقط میشهولی حالا که بهم گفتن قلب نداره باید خودم سقطش کنمچ ...

نه دیگه چرا کورتاژ نمیشین؟

اونطور که راحت تره تا تو خونه 

خونریزی ندارین نه؟

فقط کمر درد و لکه بینی

زعفرون و دمنوش و از این چیزا بخورین 

ولی بازم میگم کورتاژ بهتره

راستش از کورتاژ میترسمدقیقا نمیدونم چجوریه

ن بابا ترسی نداره 

خیلی اذیت نمیشین