2777
2789
عنوان

شیرینی خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 40 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه ی اینا نشونه اس بخدا 

برا من گل نیاوردن دست گل عقد و خاستگاه ی رو یکی کردن 

بعد سر تک تک مسایل دودوتا چهارتا میکردن 

یکی هم میشناسم تا جواب قطعی نشد گل و شیرینی نیاوردن 

این کاربری دست چند نفره 
چه ربطی به جواب مثبت داره... فقط یه نوع احترام و پذیرایی کارت زشت بود

خب ما هم جواب منفی باشه چایی نمیبریم‌

رسم و رسومات مهمه 

من خودم اولین دخترم ما نمیدونستیم 

ب رسم ادب چایی بردیم برا مهمونا بعد رد کردیم زنگ زده بودن کجوابتون منفی بود چرا چایی اوردین و فلان ..

رسم شما اینه دیگه می‌تونید توضیح بدید براشون

ولی به نظرم بهتره آدم در هر صورت بیاره شیرینی رو

چون رد و قبول رو آدم زبانی میگه، دیگه شیرینی چرا باید نقش بازی کنه این وسط

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
خب ما هم جواب منفی باشه چایی نمیبریم‌رسم و رسومات مهمه من خودم اولین دخترم ما نمیدونستیم ب رسم ادب چ ...

خیلی ببخشید اما این رسوم واقعا مسخره اس. منطق نداره مهمانن میان خونه یه لیوان آب و چایی میزبان احترام به مهمان.. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
همه ی اینا نشونه اس بخدا برا من گل نیاوردن دست گل عقد و خاستگاه ی رو یکی کردن بعد سر تک تک مسایل دود ...

من ی خاستگار داشتم هر سری مامانش یه خمیر درس میکرد مینداخت تو فر میپخت می اورد واسمون ب این بهونه ک ما چیزایه شیمیایی نمیخوریم 

همچی خوب بود و خیلی با کلاس و اوکی بودن تا وقتی ک پسرش گفت باید پنج صب پاشی نون بپزی ما از بیرون چیزی نمیخریم 

دیگه خیلی سالم بودن..

خیلی ببخشید اما این رسوم واقعا مسخره اس. منطق نداره مهمانن میان خونه یه لیوان آب و چایی میزبان احترا ...

عزیزم خب اب و شربت و میوه و همه چی هست لنگ یدونه شیرینی یا چاییه مهمون؟😐😐

ی شماره کارت ازش میگرفتین

سکته نکنه

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

من ی خاستگار داشتم هر سری مامانش یه خمیر درس میکرد مینداخت تو فر میپخت می اورد واسمون ب این بهونه ک ...

خدای من 😳

ولی بازم میگم همه ی اینا نشونه اس 

متاسفانه خانواده ی من زیادی ساده تشریف دارن و میگن چ اشکالی داره سخت نگیر ولی بعدش قشنگ گند ماجرا درمیاد

این کاربری دست چند نفره