2777
2789

من خواهرم عین تو بود خواستگار زیاد داشت همه رو رد میکرد   دیگه به سنی رسید که خواستگار هم به ندرت داشت ماها دعا و جادو نمیدونستیم چیه خاله مامانم گفته بهش بیا بریم پیش یه آقایی که کارشو خوب بلده فکر کن دخترعموی مامانم کرده بود بعد یکسال بخت خواهرم گشایش پیدا کرد

عزیزم نمیگم برو پیش کسی ولی اگه سرچ کنی خیلی راها هستش 

هر روز سرکه نمک گلاب رو روی سرت چند قطره بریز توی آبت سرکه چند قطره بریز بخور وخیلی آیه ها و سوره ها هستش که مشکل گشان

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
یعنی میبینمشون میخوام بزنم زیر گریه در این حدچه خوش تیپ چه هر تیپ دیگه ایی

هرچی سن بالاتر بره انتخاب سخت تر میشه چون میخوای همه چیز ایده آلباشه و همچین چیزی هم ممکن نیست. ازدواج، انتخاب فرد ایده آل نیست، انتخاب فردی معمولی و تبدیل اون به فرد ایده آله. وقتی کسی تو رو نمی‌شناسه چطور می‌تونه باب دلت رفتار کنه ؟ بعدا که بشناسه کارایی می‌کنه که تو دوست داری و کم کم به دلت میشینه. پس در مرحله اول فقط به اخلاق، عرضه، ایمان و درآمدش فکر کن. کم کم پیش برو تا عشق ایجاد بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هرچی سن بالاتر بره انتخاب سخت تر میشه چون میخوای همه چیز ایده آلباشه و همچین چیزی هم ممکن نیست. ازدو ...

راست میگی

ولی عق دارم تا میبینمشون

😐😂😂

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
تهران

تو ایتا، کانال پیوندهای آسمانی سرچ کن، موارد ببین، ما چندمورد ازخود کانال داشتیم باهم ازدواج کردن، به خانم آلاءپیام بدید بهتون فرم میدن

کانال ازدواج خانم قدسی ،فکرکنم اونم تهران

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
تو ایتا، کانال پیوندهای آسمانی سرچ کن، موارد ببین، ما چندمورد ازخود کانال داشتیم باهم ازدواج کردن، ب ...

فکر کنم اینا واسه دخترای سالم فقط کار کنن

من بیماری مادرزادی مغز و اعصاب دارم 

قبلا همسان گزینی تبیان رفته بودم که معرف ازدواج سنتی بود و موسسه دولتی هم بود زیر نظر سازمان تبلیغات اسلامی بود و منو به خاطر بیماریم کنار گذاشت و هیچ کس رو معرفی نکرد بهم

کانال های پولی هم خوب نیستن یکی از دوستام که سالمه میگفت از این کانال پولی ها رفته میگفتن این قدر بده 4 تا پسر معرفی میکنیم بهت پولو میداد 4 تا پسر معرفی میکردن که اصلا به دردش نمیخوردن مخصوصا این کارو میکردن تا دوباره پول بگیرن که 4 تا پسر دیگه معرفی کنن 

کاربری دست دو نفره

فکر کنم اینا واسه دخترای سالم فقط کار کننمن بیماری مادرزادی مغز و اعصاب دارم قبلا همسان گزینی تبیان ...

نه این کانال ماپولی نیست

بیماری ،اتون درچه حده؟ 

این بیماری چه مشکلی براتون ایجادکرده، مثلا افسردگی، روحی روانی، یا جسمی وسلامتی

هم جسمی هم روانی 

مردم میگن پسرای همسریابی ها خوب نیستن و اگه پسری خوب باشه این جور جاها نمیره چون پسر میتونه در یه خونه ای رو بزنه خواستگاری کنه

کاربری دست دو نفره

هم جسمی هم روانی مردم میگن پسرای همسریابی ها خوب نیستن و اگه پسری خوب باشه این جور جاها نمیره چون پس ...

نه اصلااا اینطورنیست

اکثرا،تحصیل کرده هستن، باعقاید مختلف