2777
2789

قبلش توضیح بدم چرا سرم تو گوشیه که بعضیا نیان توهین کنن جبهه بگیرن

چون کُردی حرف میزنن من متوجه حرفاشون نمیشم چون من بلد نیستم اونا بین خدشون حرف میزنن 

منم مجبورم خودمو سرگرم کنم که حوصلم سر نره 🥲🥲🥺😂

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A

بچممم‌‌چ‌مظلووومممم

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

وقتی شما اونجایی نباید به زبون خودشون حرف بزنن دیگه 

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باید فارسی حرف بزنن ولی اونا فارسی زیاد بلد نیستن چون همیشه کردی حرف میزنن

آها ولی خب بازم حق باشماست

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

خداروشکر هم کردی بلدم و ترکی و لری میفهمم😌

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

حالا ما یه عروس دایی داریم تو فامیل، کلا سرش تو گوشیه.

هرچیم باش حرف میزنی یا میاریش تو جمع، کلا رفتار اجتماعی نداره.

تو مهمونیا باعث خجالته.

ولی در مورد شما، حق داری، البته اگه خیلی پیرن، شاید بلد نباشن فارسی.

هرچند تو جمع بودن به هم زبونی ربط نداره میتونی از همسرت بحای ترجمه کنه

حالا ما یه عروس دایی داریم تو فامیل، کلا سرش تو گوشیه.هرچیم باش حرف میزنی یا میاریش تو جمع، کلا رفتا ...

من آدمی نیستم که تو جمع سرم تو گوشی باشه ولی الان واقعا خسته شدم از بس به در دیوار نگا کردم گفتم با گوشی خودمو سرگرم کنم که حوصلم سر نره 

پیر هس جوون هم هس ولی کلن فامیلای شوهرم فارسی حرف نمیزنن براشون سخته فارسی عادت دارن به کردی منم چیزی نمیگم که راحت باشن 

تو جمعشون هستم ولی خب متوجه نمیشم چی میگن برا پذیرایی هم کمک کردم برا شام برا ظرف شستن هم کمک کردم همش سرم تو گوشی نیس الان اومدم سمت گوشی که واقعا حوصلم سر رفته اونا بین خدشون دارن بازی میکنن 

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A