2777
2789

خوبه ؟راضی هستین؟

عیباش چیه ؟

تو اینترنت ازش بد میگن   میخوام a15بخرم ولی ساخت ویتنامه نه چین یا کره   لطفا اگر دارید بگید عیباشو هنگ میکنه میخوام فیلم و عکس زیادی دانلود کنم و نگه دارم و باتریش میخوام قوی باشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مردا ماه .a15 ساخت ویتنام خریدم‌. تا حالا هیچ عیبی نداشته.راااضیم

مممنونم ولی میگن هنگ میکنه منم پولم نمیرسه مدل بالاتر بخرم خیلی ناراحتم زندایی داره میگه هنگ میکنه مال ویتنامه مال شما؟

نه من الان a23 دارم ۳ سال هست .کیفیت عالی اصلا هنگ و .. نداشته ..حافظه هم عالی .. خیلی راضی ام

آخه من پولم بهa15میرسه در مورد اون میخوام بدونم بالاخره مدل بالاتر بایدم خوب باشه 

من a15  گرفتم    اسی اگه هنگ میکنه بخاطر رمشه 

مال من ویتنامه رم ۶ و ۱۲۸ گیگ.  خیلی خوبه

رم ۴ نخر بدرد نمیخوره

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

عزیزم الان هرچی تو بازار هست یا هنده یا ویتنام

ویتنام از هند بهتره

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....