2777
2789
عنوان

بیاین یکم سیاست یادم بدییین

100 بازدید | 16 پست

بچه ها تاپیک درمورد من نیست مال خواهرمه 

خانما من در حیطه ی آشنایی برا نامزدی ام لطف میکنین بهم بگین چجوری رفتار کنم؟ از اون مدل ادمایی ام ک خوششم نمیاد طرف برام خرج کنه یا کاری بکنه منت بزاره تهش

یا کلا سعی میکنم همه کارامو خودم انجام بدم ولی خب الان باید اینا کمرنگ بشه نمیخام از الان عادت کنه به پول ندادن و خرج نکردن با اینکه نیازی ندارم

یا با خانوادش چجپری رفتاز کنم چون نمیخام صمیمی بشم که سوار سرم بشن

یا از ضعفای خانوادم خبر داشته باشن

کلا دلم میخواد ی فاصله ی کوچیک و محدود باشه و بیش از حد صمیمی نشیم

حتی با خودش دلم نمیخواد اونقدر بهش دل ببندم و وابسته بشم چون هنوز مونده که درسم تموم بشه چند سال  و ممکنه اصلا به ازدواج ختمش نکنم

ممنون میشم یخورده بهم یاد بدین چیکار کنم

و یچیز دیگه من قبلا رل و اینا فقط با ینفر وقتی بچه بودم درحد 14 15 سال دوسه هفته چت میکردم 

و با یه اقایی هم تو 17 سالگیم صحبت. کردم راجع به درسم ولی خب بحث ازدواجم شد و نمیخواستم تو سن کم ازدواج کنم و یکی دوبار بیرون رفتیم و عکس گرفتیم!

اینارو بگم بهش؟اگه اره چجوری؟

خداجونم بغلم کن🍃❤️ همخواب رقیبانی و من تاب ندارم..بیتابم و از غصه ی این خواب ندارم؛ دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست..کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست...

بچه ها الان تو راهم میخونم همه نظراتو ممنونم ازتون❤️

خداجونم بغلم کن🍃❤️ همخواب رقیبانی و من تاب ندارم..بیتابم و از غصه ی این خواب ندارم؛ دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست..کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاپیک آخرم خیلی کمکت میکنه

ممنونم ازت عزیزم ❤️

از اول هرجوری عادت بدی تا آخر همونجوری میمونه. 

بهتره اجازه بدن براشون خرج کنه اصلا وظیفه اشه 

اگه هم منت گذاشت خواهرتون با خنده و شوخی بگه خب وظیفه مرد اینه که برای خانمش خرج کنه هم شرعی هم قانونی

عزیزم من ب این نتیجه رسیدم سیاست تو خون آدم باید بشه و حفظ کردنی نیس مثل رانندگی وگرنه الان بلدی وارد ی جمع بشی پوچه پوچ میشی چون حفظ کردیش 

ولی اگه کلا تو وجودت باشه یه کار و جواب تو استینت داری همیشه

از اول هرجوری عادت بدی تا آخر همونجوری میمونه. بهتره اجازه بدن براشون خرج کنه اصلا وظیفه اشه اگه هم ...

ممنووونم اژت عزیزدلم چشم

عزیزم راجع به رابطه ی قبلم چی؟

عزیزم من ب این نتیجه رسیدم سیاست تو خون آدم باید بشه و حفظ کردنی نیس مثل رانندگی وگرنه الان بلدی وار ...

وای من واقعا بلد نیستم

مخصوصا راجع به رابطه ی قبلم ک حتی نمیدونم اسمشو میشه گذاشت رابطه یا نه 

ممنووونم اژت عزیزدلم چشمعزیزم راجع به رابطه ی قبلم چی؟

تا ازتون نپرسید لزومی نداره شما حرفی بزنید بهترم هست نگید اما اگه پرسید دروغ نگید نیازی هم نیست جزییات رو بگید در همین حد بگید یه دوره زیر نظر خانواده با یه آقایی قرار آشنایی گذاشتید که به نتیجه نرسید

تا ازتون نپرسید لزومی نداره شما حرفی بزنید بهترم هست نگید اما اگه پرسید دروغ نگید نیازی هم نیست جزیی ...

اونی که تو 14 15 سالگی بود و نگم؟ چون طرف دهن لق بود به همه گفت

ینی اگ پرسید بگم چت کردنای زمان روبیکا بوده کافیه؟

و یبار اشنایی با یکی دیگه؟

اونی که تو 14 15 سالگی بود و نگم؟ چون طرف دهن لق بود به همه گفتینی اگ پرسید بگم چت کردنای زمان روبیک ...

اصلا فکرتو درگیر این‌چیزها نکن اگه براش مهم باشه میپرسه بعدش بگو در حد آشنایی بوده به جایی ختم نشده همین  

سعی کن خانوادشون شما صدا کنی یا آقا یا خانوم فعلا مثلا علی آقا مریم خانوم جلوی خانواده خودت و نامزدت همیشه نامزدت ببر بالا نه خیلی زیاد ولی احترام بزار بهش افراطی نه ولی 

همچی خانوادتون نگو با مامان یا بابات دعوا داشتی نگو 

اونی که تو 14 15 سالگی بود و نگم؟ چون طرف دهن لق بود به همه گفتینی اگ پرسید بگم چت کردنای زمان روبیک ...

همون بگید در حد آشنایی بوده که خوشبختانه به نتیجه ای نرسید سعی کن عادی باشی جوری نشون بده که اصلا اون دوران برات اهمیتی نداشته 

اصلا فکرتو درگیر این‌چیزها نکن اگه براش مهم باشه میپرسه بعدش بگو در حد آشنایی بوده به جایی ختم نشده ...

عزیزم چشم ممنونم ازت همچین متنی میخواسنم دقیقاااااا 😍

همون بگید در حد آشنایی بوده که خوشبختانه به نتیجه ای نرسید سعی کن عادی باشی جوری نشون بده که اصلا او ...

مرسی عزیزم 😍