ببینید من دیگه چقدر وضعم وخیم و حاده که نیاز شدید به تراپی دارم ولی حوصله و مود حرف زدن و مشاوره گرفتن رو ندارم نمیدونم دیگه چه کار باید بکنم افسردگیم در این حد شدید و حاده
عزیزم نمیدونم چی بگم ولی هرگز ناامید نشو یااینکه فکر کنی وقت ازدواجت گذشته من یک دخترعمه دارم از شما بزرگتر که مجرده اماکاملا خودشو جوان و شاداب نگه داشته سعی کن روحیتو حفظ کنی همه چیز ازدواج نیست مهم ازدواج با مرد خوبه اگر قرار باشه با آدم عوضی ازدواج کنی همون بهتر مجرد باشی به این جنبه مثبتش هم نگاه کن اینجا ببین هیچکی از همسرش راضی نیست همشونم خیانت میکنن😑
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خودم بارها و بارها جواب گرفتم ازشون 🥰مرسی عزیزم از دلگرمیت همین الان زیارت عاشورا میخونم
الحمدلله خواهر
شکر خدا را که در پناه حسینیم(ع)
عالم از این خوبتر پناه ندارد
دوستانی که میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
مرسی عزیزم ان شاءالله خودت خوشبخت بشیمن همه این کارا رو کردم بی فایده بوده
سلام چله عاشورا شهید نوید صفری خوندین تا به حال؟
دوستانی که میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
هر جا اسنشون بیاد خدا و اهل بیت اونجا عنایت ویژه دارند
با نماز اول وقت و مراقبه بخونید ان شاالله اثرشو میبینید