یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شما خبر دارین مگهمشکل اینه من عاشقشم اون نمیخواد منو اونقدرا همش خودارضایی میکنه روانی کرده
عزیزم بهتر نیست برین پیش زوج درمانگر؟
به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم
عاشقش بودم اول اومد از شهر دیگه زن گرف گف ۲سال دیگه میام شهرتون الان شهرپون دانشگام کوچیکترین تعطیلی و هرهفته ۴شنبه ظهر تا شنبه صبح تنهایی میرم شهر دیگه پیشش برمیگردم بعضی وقتام اون میاد
الان میگه چون تو طول هفته پیش هم نیستیم خود ارضایی میکنم و نابود شدم و بخاطر نتوعه با اینکه اخر هفته ها ۳ ۴ بار رابطه داریم میگه یا میای شهر ما این دوسال با پدرمادرم زندگی کنیم تا عروسی کنیم بیایم شهر خودتون منم میگفتم نمیتونم اونم اینجور کرده
مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂