2777
2789
عنوان

پول ندارم

91 بازدید | 7 پست

دندان هام را باید ارتودنسی کنم ، خانواده ام از پس هزینه اش بر نمیان ، بینیم هم مشکل داره ، اونم پولش را نداریم ، پوستم را باید درمان کنم بازم پول اونم نداریم ، دوست دارم برم بتشگاه ، وزن کم کنم پول اونم نداریم ، دندانم روکش میخواد باز پول نداریم ، دوست دارم به سر و وضعم برسم اما پول اونم نداریم ، یه دختر ۱۵ ساله ای هستم به دلیل اتفاقاتی که در گذشته ام افتاده ، افسرده ام ، باید پیش روان درمان برم ، پول اونم نداریم😂 یه عالمه مشکل هایی دارم که حلالش پول خست 😐😅

فقط کسایی که مشکل منو دارن متوجه میشن ، که این خنده ام از گریه بدتره 

خواستم برم سرکار ولی کاری که برای سنم مناسب باشه ، نبود 

پدرم ماهی تقریبا ۳۰ میلیون در آمد داره ۲۰ تومنش میره برای وام و قرض هامون ، بقیه اشم خرج خورد و خوراک و کلاس و مدرسه ی خودم و خواهرم ، چرا اینقدر شرایط را سخت کردن ، به شدت درس خون بودم ، اما الان به جایی رسیدم که میگم برای چی درس بخونم ، وقتی درآینده با چندغاز پول فقط میتونم زنده بمونم ، نه توانایی خرید ماشین رو دارم نه توانایی خرید خونه 😓

از بخت خیلی خوبم ، چهره ی زیبایی هم ندارم ، که در آینده بخوام ازدواج کنم هم نمیتونم بکنم 🤣 چون خواستگارم نمیاد برام😔

هعی ، فقط صورتم را با سیلی سرخ نگه داشتم ، مادرم ، چیزی نمیگه که ما خودمون را نبازیم ، ولی نمیدونه ، من از باخت گذشتم ، دیگه به زیر صفر رسیدم ، شما بودید چیکار میکردید ؟ 

بدبخت تر از من هست ؟😅 میدونم نیست اما اگر کسی پیدا بشه شاید من کمی به خودم امیدوار بشم 😕

یه جوری گفتی انگار 30 سالته 

نه موقع ازدواجت نه موقع عمل دماغ برلی پوستت یه تونر بگیر صابون بزن هزینه ی زیادی نداره حالا دندونتم با پدرت صحبت کن مطمئن باش درک میکنه 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاربری خودم نیست ، خواهر دختر خاله ی دوستم هست ؛

الان دوستم که این نوشته ها رو خونده میگه مطمئنی اوضاعت اینجوریه ، اخه خیلی به نظر داغون نمیرسی ، زدم زیر گریه ، بنده خدا ماتش برد 😔

یه جوری گفتی انگار 30 سالته نه موقع ازدواجت نه موقع عمل دماغ برلی پوستت یه تونر بگیر صابون بزن هزینه ...

شما هم اگر با یه پدری زندگی میکردی که به شدت اخلاقش تند بود ، چنین چیزی را نمیگفتی 🙄 

اوووووو خیلی سنت پایینه بدبخت بدشانس ندیدی هنوز . امیدوارباش آدم بختش بایدزیباباشه نه قیافه اش

سنم پایینه ، ولی اونقدر بچگیم دعوای های بین خانواده را دیدم ، شکایت معلم حروم زاده ام را از مادرم دیدم ، که دیگه حالم از این زندگی به هم میخوره ، فکر کنم از چیزایی که نوشتم اوج افسردگیم را درک کردی 

دختر خواهر من همسن تو هست .فروشنده تو مغازه کار میکنه ..اتفاقا همسن تو رو زیاد قبول میکنن چون نمیخواد بیمه بدن ..حقوقش کمه ولی هر ماه یه کاری انجام میده ..دست روی دستم نمیزاه ..هر روز میرفت جواب نه میشنید ..ماشالله به اراده دختر ...اول تو بدلیجات کار میکرد گفتن سر و زبون نداره اخراج شد .تسلیم نشد از فرداش رفت ..یه کار با حقوق بیشتر تو فروشگاه بزرگ که همسن و سالهای خودشونم بودن ..اتفاقا اصلا قشنگ نیست ..