دندان هام را باید ارتودنسی کنم ، خانواده ام از پس هزینه اش بر نمیان ، بینیم هم مشکل داره ، اونم پولش را نداریم ، پوستم را باید درمان کنم بازم پول اونم نداریم ، دوست دارم برم بتشگاه ، وزن کم کنم پول اونم نداریم ، دندانم روکش میخواد باز پول نداریم ، دوست دارم به سر و وضعم برسم اما پول اونم نداریم ، یه دختر ۱۵ ساله ای هستم به دلیل اتفاقاتی که در گذشته ام افتاده ، افسرده ام ، باید پیش روان درمان برم ، پول اونم نداریم😂 یه عالمه مشکل هایی دارم که حلالش پول خست 😐😅
فقط کسایی که مشکل منو دارن متوجه میشن ، که این خنده ام از گریه بدتره
خواستم برم سرکار ولی کاری که برای سنم مناسب باشه ، نبود
پدرم ماهی تقریبا ۳۰ میلیون در آمد داره ۲۰ تومنش میره برای وام و قرض هامون ، بقیه اشم خرج خورد و خوراک و کلاس و مدرسه ی خودم و خواهرم ، چرا اینقدر شرایط را سخت کردن ، به شدت درس خون بودم ، اما الان به جایی رسیدم که میگم برای چی درس بخونم ، وقتی درآینده با چندغاز پول فقط میتونم زنده بمونم ، نه توانایی خرید ماشین رو دارم نه توانایی خرید خونه 😓
از بخت خیلی خوبم ، چهره ی زیبایی هم ندارم ، که در آینده بخوام ازدواج کنم هم نمیتونم بکنم 🤣 چون خواستگارم نمیاد برام😔
هعی ، فقط صورتم را با سیلی سرخ نگه داشتم ، مادرم ، چیزی نمیگه که ما خودمون را نبازیم ، ولی نمیدونه ، من از باخت گذشتم ، دیگه به زیر صفر رسیدم ، شما بودید چیکار میکردید ؟
بدبخت تر از من هست ؟😅 میدونم نیست اما اگر کسی پیدا بشه شاید من کمی به خودم امیدوار بشم 😕