2777
2789

دارم دق میکنم اصلا نمیفهمم چ میگننن داستان چیهه چیشدههه اسم درسمون برنامه نویسی کامپیوتر هست جزوه استادمون هم عین ادمی زاد نیست فیلم فرستادن بچه ها اونمم عین ادمم روشن نمیکنه تو اینترنت هرچی میزنم یه خیلییی فیلمای طولانی میارههه نمیدونم بین اینهمه فیلم چی ببینم خیلی گیجمم حالم خوب نیست چیکار کنم حالاا؟ استادمون گفت از قسمت الگوریتم سوال نمیاد و فقط قسمت کدنویسیش سواله ولی منه احمق هیچی نمیفهمم

مهندسی چی میخونی ؟؟ 

دانشگات چیه؟ 

منم اثن هیچی نمیفهمیدم کاملا گیج بودم 

از رو کتاب پیام نور پیدا کردم خوندم 

بهتر توضیح داده بود

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مهندسی چی میخونی ؟؟ دانشگات چیه؟ منم اثن هیچی نمیفهمیدم کاملا گیج بودم از رو کتاب پیام نور پیدا کردم ...

دانشگامم غیر انتفاعیهه اسم مهندسی رو نمیتونم بگم عزیزم تروخداااااا یه کتابی چیزی بگووو بفهممم الان اینی که میگی پی دی افش تو اینترنت هست بزنم بخونم

برو خدا رو شکر کن الان گوگل هست سرچ میکنی زمان ما تو دبیرستان معلم  از الگوریتم ها شروع میکرد به توضیح دادن ما مث بز نگاش میکردیم میومدیم خونه فقط کتاب تو سرخودمون میزدیم نه اطرافیان اینا رو بلد بودن نه به اینترنت دسترسی داشتیم😔😔

برو خدا رو شکر کن الان گوگل هست سرچ میکنی زمان ما تو دبیرستان معلم از الگوریتم ها شروع میکرد به توض ...

ای بابااا شما هم سختی های خودتون رو داشتید کهههه اخه نت لامصببب هم عین ادم توضبح نمیده بخدا اینقدر گیجمممممممممممممممم

دانشگامم غیر انتفاعیهه اسم مهندسی رو نمیتونم بگم عزیزم تروخداااااا یه کتابی چیزی بگووو بفهممم الان ا ...

من میگم کتاب پیام نور بخون 

از ساده شروع کرده ب توضیح دادن 

مثالاش شاید راحت باشع ولی دستت میاد چکار کنی 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
مثل پسر من هستین استادش سختگیره میخاد این درس و حذف اضطراری کنه.میگه هیچی بلد نیستم

منم هیچی نمیفهمم اینقدرر سخته بخدا دارم دق میکنم نه سر کلاس میفهمم نه سر فیلم نه هیچییییی

من میگم کتاب پیام نور بخون از ساده شروع کرده ب توضیح دادن مثالاش شاید راحت باشع ولی دستت میاد چکار ک ...

عزیز بزنم جزوه برنامه نویسی کتاب پیام نور توی اینترنت میادد؟ عیب نداره ساده هستش فقط یکم روشنمم کنهه