2777
2789
عنوان

شیر مادر

23 بازدید | 5 پست

سلام دوستان 

من موقعی بچه ام فقط سه ماهش بود بنا به توصیه پژشک معالج و انجام شیمی درمانی

دیگه نتونستم به بچه ام شیر بدم و حالا که 15 ماهشه فقط شیرخشک میدم 

حالا سوالم اینه که آیا همون سه ماه که بهش شیر خودم رو دادم براش کافیه بوده 

آخه خیلی جاها میگن و من خوندم میگن بچه های که از شیر مادر تغذیه میکنن باهوشتر و استخوان بندی محکم تری نسبت به بچه های که شیر خشک تغذیه کردن رو دارن 

لطف کنید بهم مشاوره بدین ا

به پسرم شیرخودمو دادم به دخترم از ۹ ماهگی شیرخشک میدم فقط انقدر بگم  کاش به پسرمم از ۶ ماهگی به بعد  شیرخشک میدادم 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

شما به خاطر سلامتی خودتون و بچتون بهش شیر مادر ندادید الان با این فکرا فقط استرس و عذاب وجدان میگیری شما بهترین کار رو انجام دادید باه درسته شیر مادر بهتر و کاملتره ولی وقتی امکانش براتون نیست اصلا بهش فکر نکن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا؟؟

اول بگم من تغذیه‌م در هر دو بارداری و شیر دهی کامل بود ولی پسرم همیشه گرسنه بود ضعیف بود دخترمم داشت به همون شکل میشد تا اینکه شروع کردم شیرخشک دادن و دیگه دخترم گرسنه نبود رشدش بهتر بود وزن‌دهیش بهتر بود و....

برای خودم هم از همه جهت عالی بود 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.