2777
2789
عنوان

حیا از بین رفته واقعا

231 بازدید | 27 پست

تو اتوبوس یه دختره و پسره حدودا ۱۷ _ ۱۸ بهشون میخورد

تو بغل هم بودند . بعد پسره هی دختره رو بوس میکرد . دختره هم لباشو بوس میکرد 😬 بعد اصلا براشون مهم نبود که بقیه بهشون زل زدن 

من به جاشون خجالت کشیدم واقعا ..... بعد بابای دختره زنگ زد دختره گذاشت رو بلند گو گفت دارم میرم باشگاه نگران نباش 

قبلا زن و شوهر خجالت میکشیدن کنار هم بشینند بعد الان.‌..

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید از لحاظ دینی گناه باشه ولی چیز خاصی نیستتوی خارج کشور. هم اینجوریه

اخه سنشون کمه پسره پشت لبش تازه در اومده بود

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
شاید از لحاظ دینی گناه باشه ولی چیز خاصی نیستتوی خارج کشور. هم اینجوریه

فرهنگ کشور ها با هم فرق داره 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

دهه ۹۰ یا ۸۶ به بعد خیلی واسشون مهم نیست نسل بی پروایی هستن 

از طرفی فرهنگ کشور ما متفاوته 

البت بنظرم ابراز علاقه در حد یه بوسه کوچیک یه ثانیه ای یک بار اشکالی نداره

اما دستمالی واقعا تو مکان عمومی جایز نیست

بیحیایی بیداد میکنه و واسه همینه بشدت طلاق و خیانت بالا رفته اینارو حق خودشون میدونن.

سخت میگیرین طلاق و خیانت ربطی به اینا نداره 

اگ طرفتون ادم حسابی باشه و خودشو بشناسه و تصمیم گرفته باشه بخاطر علاقه اش به طرف مقابلش متعهد بمونه تا ته دنیا متعهد میمونه

سخت میگیرین طلاق و خیانت ربطی به اینا نداره اگ طرفتون ادم حسابی باشه و خودشو بشناسه و تصمیم گرفته با ...

باور کن وقتی چاه زیاد باشه احتمال  تو چاه افتادنت بیشتر میشه حتی اگر چشمای عقاب رو داشته باشی و خیلیم حواست جم باشه...

وقتی انقد دخار پسرا دم دستی شدن خیانت راحت میشه قبول کن ماها پیغمب. نیستیم و هممون شیطان وسوسه میکنه و ی لحظه غافل بشیم میریم ته چاهی که نخاستیم