2777
2789

چند روز پیش نصف جهزیه شو آوردن 

منم کلی زحمت کشیدم و کمکشون کردم 

همه ازم تشکر کردن تا اینکه شوهرم اومد برا جای جایی یخچال و رفت رفتم پیشش دیدم ناراحته و گفت زود بریم 

از وقتی از اونجا اومدیم یک کلمه هم حرف نزد باهام و شبم گفت کنارم نخواب 

میدونستم دردش چیه جهیزیه ی جاریم ک خیلی خیلی مفصل بود ولی دهنشو وا نمی‌کرد بگه چ مرگشه فقط شدیداً تو قیافه بود و با من حرف نمی‌زد 

تا اینکه امروز عصر من گیر دادم ک چ مرگته و گفتم می‌دونم اومدی چشمت افتاده ب وسایل فلانی از این رو ب اون رو شدی هی می‌گفت دهن منو باز نکن من ول کن نبودم 

تا اینکه بالاخره دهنشو باز کرد گفت آره 

بچه ها ده سال من با مادرشوهر تو ی ساختمون بودم انواع اقسام بلاها رو سرم آوردن شوهرم از کتک گرفته تا نیش و کنایه دریغ نمی‌کرد تو حاملگی هم کتک زد همش خانواده مو مسخره میکرد و بد دل بود 

بعد مریضی پسرم آدم شده بود 

اون زمان اون دعوا میکرد و من هیچی نمیتونستم بگم الان من دعوا میکنم و هرچی میخام میگم اون هیچی نمیگه 

😏چهارتا لباس چند تا قابلمه ی اضافی و یخچال خیلی بیشتر از من ارزش داشته براش منی ک با همه چیش ساختم 

الآنم حالم خیلی بده نه میتونم طلاق بگیرم نه میتونم باهاش بمونم دارم مث جنازه زندگی میکنم  

این کاربری دست چند نفره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لطفا دیگه نرو کمک

اگه نرم همه میگن از خسودیشه 

درحالیکه من خیلی دوستشون دارم از ته قلبم خوشحالم 

برادرشوهرمم ب عالم قدردانی کرد 

نصف جهزیه مونده ی عالم مراسم مونده همه ی اونا من این داستان زجرآور دارم

این کاربری دست چند نفره 
اگه نرم همه میگن از خسودیشه درحالیکه من خیلی دوستشون دارم از ته قلبم خوشحالم برادرشوهرمم ب عالم قدرد ...

دیگه رفتی بنظرم همین اندازه کافیه

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
فقط چرا اصرار داشتی تا سر کوفت جهاز رو بهت بزنه

چون این اخم و تخم این سکوت منو ب مرز جنون میرسوند میومد دعوا میکردیم راحت تر بود اینکه تو قیافه بود بدتر عذابم میداد

این کاربری دست چند نفره 
شما مشکلاتتون ریشه داره ربطی ب جاری و جهیزیش نداره

دقیقا من هیچوقت نمیتونم ببخشم نه خودشو نه مادرشو 

و هر روز ناخودآگاه حرفا و بدیهاشون تو ذهنم مرور میشه

این کاربری دست چند نفره 
دیگه رفتی بنظرم همین اندازه کافیه

از این به بعد پاتختیش هست عیدش هست عید قربانش هست 

اصلا بچه دار شدنشون هست 

هعی زندگی من دیگه درست بشو نیست روحم خسته ای از اینهمه سال رنج و سختی

این کاربری دست چند نفره