2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید کمک💔

21 بازدید | 2 پست

قراره چند روز دیگه با خواستگارم برم بیرون جلسه سومه و هنوز نیومده خواستگاری رسمی 

به واسطه گفتم من دوست ندارم ادامه دار بشه وقتی که رسمی نیس و بابام پسره رو ندیده اما واسطه گفت نه شما باید به شناخت برسید بعد خانواده درگیر بشه تو نظرت راجبش چیه و ...

منم گفتم وقتی من خانوادشو ندیدم تحقیق نکردیم و .... چه نظری باید داشته باشم (اونطوری که اون میگفت پسره دودله منم این وسط چی میگفتم ؟که از پسره خوشم اومده بعد فکر کنید  یهو پسره بگه اون از من خوشش نیومده که ابرو حیثیتم میره )

عاقلانش این بود که اونا رسمی بیان بابام بشناستش بعد تحقیق که اگر آدم مناسبی از نطر پدرم بود ادامه بدیم 

نمیخواستم قبول کنم که جلسه سومو برم اما واسطه هی اصرار کرد که بیا بیرون اما گفتم برم حرفامو به خود پسره بزنم 

واسطه هه هی داره وزه بازی در میاره 😔

منم از این پسره خوشم اومده اونم همینطور اما همش به حرف این واسطه هه گوش میده ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.