2777
2789
من توی اینستا باهاشون برخورد داشتم اصلا از شدت نفرتشون تعجب کرده بودم فحش میدادن به ایرانیا و شیعه ه ...

واقعاً ؟

اتفاقاً من دوتا دیدم 

این آخری با ادب بود اتفاقا خودش شروع کرد گفت چرا شما ایرانیا از ما بدتون میاد؟

بعد میگفت اگه از ی اردنی بپرسی از ایرانیا بدتون میاد میگه نه اصلا

توی هر کشوری همه جور آدمی میبینی ولی خب درمورد اکثریت میشه نظر داد 

اتفاقاً ب نظرم نسبت ب عربای دیگه تمیز تر باشن

عزیزم پایتختش عَمان رو گفتمنه کشور عُمان

امان درسته عزیزم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آدمای خوبی هستن توی جهان عرب بی سر صدا هستنجمعیت زیادی فلسطینی هم دارن

آره خودش هم میگفت درصد زیادی عرب دارن 

کشور بی حاشیه ایه

اما بنظرم دولتش طرف اسراییله ، نه ؟

آره خودش هم میگفت درصد زیادی عرب دارن کشور بی حاشیه ایهاما بنظرم دولتش طرف اسراییله ، نه ؟

دولت از جنگ توی خاکش جلوگیری می‌کنه بخاطر همین سمت هر کشوری که بهش وایمیسته . الان پادشاهش مثل بقیه کشور های عربی سمت اسراییله

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

واقعاً ؟اتفاقاً من دوتا دیدم این آخری با ادب بود اتفاقا خودش شروع کرد گفت چرا شما ایرانیا از ما بدتو ...

آره همه جا خوب و بد هست ولی حس میکنم بیشترشون بدشون میاد

بگو شما که از ما بدتون نمیاد چرا به ایرانیا ویزا نمیدید

دروغ میگه بدشون میاد از ما ولی خواسته جلوی تو حفظ ظاهر کنه

دولت از جنگ توی خاکش جلوگیری می‌کنه بخاطر همین سمت هر کشوری که بهش وایمیسته . الان پادشاهش مثل بقیه ...

دقیقاً 

من نمیدونم چرا کشور های عربی دیگه کاری برا این اتفاقات اخیر نکردن ؟

حتی ککشون هم نگزید

دولت از جنگ توی خاکش جلوگیری می‌کنه بخاطر همین سمت هر کشوری که بهش وایمیسته . الان پادشاهش مثل بقیه ...

دقیقاً 

من نمیدونم چرا کشور های عربی دیگه کاری برا این اتفاقات اخیر نکردن ؟

حتی ککشون هم نگزید

آره همه جا خوب و بد هست ولی حس میکنم بیشترشون بدشون میادبگو شما که از ما بدتون نمیاد چرا به ایرانیا ...

شنیده بودم مصر و مراکش بهمون ویزا نمیداد

ولی اردن رو نمیدونستم، یعنی این کاربری که می‌گفت رفتم اردن شیشه کشیده بود؟

گفتم شاید دروغ بگه آخه اردن هم جای شاخی نیست بابتش بخواد دروغ بگه 😂😂

اره

والا من ی فیلم دیدم مردمش رفته بودن از فلسطین دفاع کردن چقدرم اونو تو چشم جهان کردن که آره ما با فلسطینیم 

اونم احتمالا خود فلسطینی های مهاجر اردن بوده باشن

اردن از این نظر که بهشون اقامت داده کمک فلسطین کرد

والا من ی فیلم دیدم مردمش رفته بودن از فلسطین دفاع کردن چقدرم اونو تو چشم جهان کردن که آره ما با فلس ...

مردم ول کن کی محلشون میزاره دولت مهمه .مثل ما کی محل ما میزاره دولتمون کار خودشو میکنه

آقا هستم
مردم ول کن کی محلشون میزاره دولت مهمه .مثل ما کی محل ما میزاره دولتمون کار خودشو میکنه

آره والا 

جاهای دیگه هم ، کشور مارو با دولتش میشناسه🤦🏼‍♀️