یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊 خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎 متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤ متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤ متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏 خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم 😉❤🙏
لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃 نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚 انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶 به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶🌫️
آسمان تیر قضا صیاد است این عمل از فلک کج رو کج رفتار است بخت یاری نکند من چه کنم غیر فغان روز و شب کارمن از گردش او فریاد است آسمان تخته و انجم بودش مهره نرد کعبتینش مه و خورشید فلک نراد است با چنین تخته و این مهره و این کهنه حریف چشم بردن بودت،عقل تو بی بنیاد است اصل در آمد کار است نه دانستن کار تاس اگر نیک نشیند همه کس نراد است