2777
2789

من خودم گاهی دوتومن گاهی سه تومن  که خب خیلی کمه و همش خرج میشه حتی یه ریال هم پس انداز ندارم.

دوتام بچه دارم.و بیشتر خوراکی ای  خرید جزیی خونه میشه این پول

شماچطور؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۵ تومن 

به اضافه یارانه 

۱۲ تومن هم پیشش سرمایه‌گذاری کردم اونو میده

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ربطی ب خونه دار بودن نداره

مخارج ایقد رفته بالا همون پولی ک میدی واسه کرایه خونه

میره واسه خرج خونه

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.

خودش خرید می‌کنه...ماهیانه نمیده...ولی اگه پول لازم داشته باشم میده بهم 

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

به مامان من خیلیییی کم یکی دو تومن

ابجیمم کمتر😐

به دختر خالم۲۰،۳۰تومن😐

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بنده خدا هر چی دستش بیاد میزنه به کارتم ۵ تومن ۳ تومن منم نصفشو خرج خونه میکنم الباقی رو جدیدا گوی ط ...

اجرتش چقدره اینا 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

کلا کارتا دست دوتامونه هرکی هرچی لازمه میخره برنامه ریزی مالی هم دوتایی انجام میدیم الویت بندی میکنیم برا خرید

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
بنده خدا هر چی دستش بیاد میزنه به کارتم ۵ تومن ۳ تومن منم نصفشو خرج خونه میکنم الباقی رو جدیدا گوی ط ...

دونه ای چندازکجامیخری

واس حل مشکلاتم صلوات بفرستید دوستان ممنونم