2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خوبن

پس وقتی رابطه خودت با خانواده ات خوبه باید به همسرتم حق بدی با خانواده اش خوب باشه و محبت در جریان باشه

هر کس در جای خودش قرار داره و مشکلی نیست ، با ازدواج ادمها از خانواده شون قطع نمیشن و به محبت هم نیاز دارن چون جنس محبتها فرق داره

خودت رو بزار جای شوهرت ببین نسبت به خانواده ات چه حسی داری چجوری باشون رفتار میکنی ...ایشون هم خواهر و مادرش هستن،غریبه که نیستن یه عمر باهم سریه سفره نشستن و محبت میکردن به هم پس عین خیالت هم نباشه .اصلا مردی که مادرشو دوست نداره هیچ کسی رو نمیتونه دوست داشته باشه این یه اصل هست.

خودت رو بزار جای شوهرت ببین نسبت به خانواده ات چه حسی داری چجوری باشون رفتار میکنی ...ایشون هم خواهر ...

آخه اونقدر که به اونا محبت می‌کنه به من نمیکنه

وقتی میرم خونشون فقط با آبجیش حرف میزنم منو اصلا نمیبینه

آخه اونقدر که به اونا محبت می‌کنه به من نمیکنهوقتی میرم خونشون فقط با آبجیش حرف میزنم منو اصلا نمیبی ...

خوب دیگه اونجا تازه اونا رو دیده .خودتون که خونه پیش هم بودین حرف جدیدی ندارین، خواهر برادرن حساس نباش .