2777
2789

بخدا میخوام فقط درد دل کنم با یکی با جون کندن پول جمع کردم ذره ذره طلا خریدم با شوهرم دوتایی کار کردیم مرداد تصمیم گرفتیم بفروشیم کاارسوم راه بندازیم جنس خریدیم لوازم کافیشاپ به کافیشاپا  بفروشیم 116 گرم طلا رو فروختم 420 تومن 30 تومنم وام گرفتم 450 تومن از مرداد تاحالا 30 تومن سود کردیم اگر طلاهامو داشتم 170 تومن سود میکردم حالم خیلی بده تپش قلب دارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون ۱۷۰ رو طلا سود نبود گل

فقط حفظ ارزش پولت بود

الان منم همون حدودا طلا دارم و شده ۶۳۰ میلیون

ب نظرت سود کردم؟؛!

نه

چون هنوزم اون واحد اپارتمانی ک پارسال نمیتونستم بخرم رو نمیتونم بخرم و پولم همونقدر کمه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
اون ۱۷۰ رو طلا سود نبود گلفقط حفظ ارزش پولت بودالان منم همون حدودا طلا دارم و شده ۶۳۰ میلیونب نظرت س ...

و ارزش همین پولت ب اندازه همونه نسبت ب تورم...‌‌حتی دفتر مشقو مداد گرونتر شده چ بریه ب ملک و طلا مصالحو....

حرفتون عالی بود

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

من و بگو امروز نام کارربری همراه بانک رسالت رو فراموش کردم یه شماره تو نت بود زنگ زدم که راهنمایی کنه بهدش فهمیدم دقیقه ای ۴۰ هزارتومن پول تلفن میاد ،۱۶ دقیقه زنیکه ور زد  آخرش هم مشکلم رو حل نکرد و فقط ۶۴۰ هزار تومن پول تلفن برام موند رو دستم 🥲😭😭 

استارتر شما هم ناراحت نباش همیشه که اوضاع اینطوری نمیمونه ،معمولا چند ماه طول میکشه که کار ادم به سود دهی خوب برسه انشالله از این به بعد خیلی بیشتر سود خواهی کرد 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️