یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
احتمالش زیاده دوران قبل خدمت با بعدش شرایطش خیلی تغییر میکنه
آسمان تیر قضا صیاد است این عمل از فلک کج رو کج رفتار است بخت یاری نکند من چه کنم غیر فغان روز و شب کارمن از گردش او فریاد است آسمان تخته و انجم بودش مهره نرد کعبتینش مه و خورشید فلک نراد است با چنین تخته و این مهره و این کهنه حریف چشم بردن بودت،عقل تو بی بنیاد است اصل در آمد کار است نه دانستن کار تاس اگر نیک نشیند همه کس نراد است
بعد از خدمت زندگی اصلی یه مرد شروع میشه دیگه شرایط قبل از اونو نداره قبل خدمت زندگی برای خیلیا شوخی و سرسریه ولی وقتی که ب میگردن میبینن که دیگه شرایط قبل خدمت و تو خانواده ندارن و خانواده ازشون یه انتطار دیگه ای دارن
آسمان تیر قضا صیاد است این عمل از فلک کج رو کج رفتار است بخت یاری نکند من چه کنم غیر فغان روز و شب کارمن از گردش او فریاد است آسمان تخته و انجم بودش مهره نرد کعبتینش مه و خورشید فلک نراد است با چنین تخته و این مهره و این کهنه حریف چشم بردن بودت،عقل تو بی بنیاد است اصل در آمد کار است نه دانستن کار تاس اگر نیک نشیند همه کس نراد است
ربطش اینه که وقتی شرایطش عوض بشه ممکنه پابند شما نباشه و دنبال زندگی خودش بره