2777
2789

یه ماهه مشاوره گرفتم. درس هم میخونم طبقش اما یه چند وقت که با خانواده ام شدید دعوا میکردم اون روز رو درس نمیخوندم و الکی میگفتم برای همین یه سری مباحث رو هم جمع شده. با مشاوره ام اونقدر راحت نبودم که مشکلم رو باهاش در میون بزارم.

چطوری میتونم برسونم اونارو؟ فقط راهکار بدین لطفا... نگید که برو راستش رو بگو چون نمیتونم. مشاوره ام از شرایط زندگی من خبر نداره و تهش فقط بتونه دلسوزی بکنه. از اونجایی که تا به اینجا درس هم خوندم اگه یه ماه بتونم خیلی خیلی سخت تلاش کنم هم میرسونم مطالب رو و هم ساعت مطالعه ام خیلی بالا می‌ره و و خوش به حالم میشه. چون به هر حال قراره آخر سر این مطالب رو بخونم

میشه بگید چطوری میتونم؟ نگید از نی نی سایت برو چون این حساب کاربری برای من نیست فقط.. هرچند وقت یک بار میام.

از نظر روحی هم افسردگی بدی دارم.

این کاربری دست چندین نفر است.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وظیفه اش دلسوزی نیست رک بگو تا اون برات برنامه بچینهاگ قرار بود خودت جمع کنی مشاور به چ دردی میخورها ...

الان طبق برنامه ای که می‌ریزه میخونم. فقط چند مبحث مونده از قبل که اونارو بیخیال شدم اما باید بخونم. هر چی سعی میکنم جا بدم نمیشه چون آخر روز خیلی خسته میشم و بیخیال اون مطالب میشم.

نمی‌خوام این ماه اول دیدش بهم آدم دروغگو باشه چون واقعا از سر ناچاری دروغ گفتم. شرایط خانواده ام وحشتناکه

به مشاورت بگو برنامه این هفته رو سبک بچینهبعدش خودت بیا درسایی ک عقب موندی رو بچین بین اون روزا

اینم خوبه ها...مرسی بابت پیشنهادت✨

بقیه درساتو طبق معمول چه ساعت هایی میخونی؟

چه ساعت هایی منظور از روز؟

الان ساعت مطالعه ام بین ۸ تا ۹ ساعته

هر چی زور میزنم بیشتر نمیشه