2777
2789
عنوان

دخترم کلاس اولیه هیچی بلد نیست

120 بازدید | 18 پست

اصلا درکی از مفاهیم اطراف نداره مثلاً بلد نیست طوطی چیه یابلد نیست این جمله که میگه چه معنی میده همین باعث شده امسال اصلا هیچی یاد نگرفته نه جمله بندی نه ترکیبات هیچی به هیچی مرکز اختلال هم میبرمش بی فایده معلم گفته اگه اینطور باشه تکرار پایه میشه خسته شدم😞😫

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

اختلال یادگیری داره. غیرانتفاعی میره؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب تکرارپایه بشه چه اشکالی داره

(مهم شاهنامه س که آخرش خوش باشه)

برا عاقبت بخیریش نگران باش دعا کن

این چیزا مهم نیست

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘

نه دولتی ای کاش از اول میفرستادمش غیر انتفاعی 

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

برا من غیر انتفاعیه

روانیم کرده با مشقاش با فارسی کلا مشکل داره

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

تمرکز نداره

کلاس تمرکز هم میبرمش هیچ فایده ای نداشته این وسط کلی پول هم دادم

معلم خصوصی بگیر حتما. چیزی که بچه های دیکه با دوبار گفتن یاد میگیرن، اینا با ده دوازده بار. تکرار و تمرین و همت میخوان

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

کاری به دولتی و غیرانتفاعی نداره. مدرسه فقط شروع انجام کارهایی هست که اختلالاتی که وجود داشته و شما متوجه نشدید رو نشون میده. درک از مفاهیم نداشتن رو باید تا پیش از ورود به مدرسه درمان می‌کردید.

کاری به دولتی و غیرانتفاعی نداره. مدرسه فقط شروع انجام کارهایی هست که اختلالاتی که وجود داشته و شما ...

نمی‌دونستم متاسفانه

معلم خصوصی بگیر حتما. چیزی که بچه های دیکه با دوبار گفتن یاد میگیرن، اینا با ده دوازده بار. تکرار و ...

عزیزم پولم کجا بود شوهرم بیکاره

احتمالا مشکل تمرکز داره ببر پیش روانشناس

یا هم ببر روانپزشک ، اون نوار مغز بنویسه تا بفهمین واقعا مشکل تمرکز داره یا چی 

من خودم مشکل تمرکز داشتم رفتم پیش روانپزشک ، نقشه مغز دادم بعد دید مشکل تمرکز و بی قراری دارم دارو نوشت الان بهترم

عزیزم پولم کجا بود شوهرم بیکاره

شما که میگی کاش میفرستادم غیرانتفاعی