2777
2789
عنوان

بخاطر سگ کناری میخوام زنگ بزنم پلیس

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 88 پست
واسه همین حمله ای که بهت کرده می تونی شکایت کنی

حتی من به خودشون چیزی نگفتم گفتم زشته به نماینده گقتیم اما اثر نداشت والله بزرگی کردبم شکایت نگردیم اما از صذاشون شبو روز نداریم

جای آدم و حیوان عوض شده متاسفانهالان اگه میگفت بچه همسایمون صدای بازیش میاد یه جور دیگه جواب میدادن

والا 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتی من به خودشون چیزی نگفتم گفتم زشته به نماینده گقتیم اما اثر نداشت والله بزرگی کردبم شکایت نگردیم ...

خیلی دیر دارید اقدام میکنید .. اقدام کنید سریعتر

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

حتی من به خودشون چیزی نگفتم گفتم زشته به نماینده گقتیم اما اثر نداشت والله بزرگی کردبم شکایت نگردیم ...

خوب باید شکایت می کردین این جوری دیگه نمی تونستم اون سگ ودیگه اونجا نگه دارن

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

به هر حال اونا زبون ندارن شمامتونی از حقت دفاع کنی اما اون نه واین طبیعتشه که پارس کنه و زوزه بکشه

خودتونم داری میگی طبیعتشونه و طبیعتشون حکم میکنه تو اپارتمان ۷۰ متری ابن سایز سگ نباشه! من بخاطر این واکسن کل بدنم بهم ریخت الان حقمو کجا برم بگیرم دوست عزیر؟

بنظرم زنگ بزنید

شاید یه فکری به حال سگ بیچاره کردن. اسیر یه مشت ابله شده

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

بنظرم زنگ بزنیدشاید یه فکری به حال سگ بیچاره کردن. اسیر یه مشت ابله شده

بخدا خودم انقدر ناراحتم برای این سگ که خدا میدونه بخاطز صاحب احمقش خیلی گناه داره بسه زبون دهنشو‌ شبا میگرن با دست من میفهممم که صدا نده 

خودتونم داری میگی طبیعتشونه و طبیعتشون حکم میکنه تو اپارتمان ۷۰ متری ابن سایز سگ نباشه! من بخاطر این ...

من نمیخوام با شما بحث کنم اما واقعا سگا گناه دارن من چیزی که نگفتم گفتم هر کاری میکنید فقط به سگه آسیب نرسه 

‌‌‌‌
اولا ک شما حق داری ... دوما اگه شکایت کنی بیان ببرنش میدونی چ بلایی سرش میارن؟

فکر نمیکنم ببرن

اولین بار میان اخطاری چیزی میدن

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

فکر نمیکنم ببرناولین بار میان اخطاری چیزی میدن

خوب اگه کاری از دستشون بر میومد ک همون اول میکردن نمیوردن تو اپارتمان.. بعد میخان استرس بکشن و بچه رو بیشتر اذیت کنن... 

نمیدونم والا شرایط سختیه... 

بخدا خودم انقدر ناراحتم برای این سگ که خدا میدونه بخاطز صاحب احمقش خیلی گناه داره بسه زبون دهنشو‌ شب ...

منم دلم برای سگه سوخت 

ما هم یکیو میشناسیم به سگ بزرگ (جرمن شپرد) داره! براش دنبال قلاده شوکر بود که وقتی واق واق میکنه بهش شوک الکتریکی بده (برای تربیت سگ استفاده میشه مثلا)

خب چه کاریه که حیون زبون بسته رو تو خونه ای میارید که اصلا جاش و مناسبش نیست

یادت نره ک ما محیط زندگیشونو خراب کردیم..هرجا تونستن ساختمان ساختن. خیلی از ادما هم هستن اونارو اذیت ...

من نگفتم سگ موجود اضافیه و خدایی ناکرده خلقت حکیمانه خدا رو زیر سوال نبردم. اتفاقا وجود سگ‌های ولگرد در حریم شهرها به شرط کنترل جمعیت و نظارت باعث دور شدن حیوانات وحشی هستند چون که آثار فضولاتشون حکم نشون دادن قلمرو رو داره و حیوانات درنده وقتی متوجهش می‌شن دور می‌شن...

یا سگ‌های زنده‌یاب و سگ گله و....

حکم شرعی نجاستش هم به معنی تحقیر این حیوان نیست. بلکه مناسبات شرعی برخورد باهاش برای دیندارانه.

ما هم از حیوانات بی‌زبان و اسیر انسان گلایه نداریم! از اون مثلاً صاحب بی‌فرهنگ و حیوان آزار و مردم آزار شاکی هستیم که آسایش مردم رو برای خودخواهی و حماقت خودش قربانی می‌کنه!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.