2777
2789
عنوان

برای جهیزیه چه جوری به نامزدم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 33 پست
عزیزم میشه سوال ازت کنم به هیچ عنوان به ههههههههیچ عنوان قصد توهین با چیز دیگه ای ندارم فقط خیلی بر ...

سلام

بنده خانه دارم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودش خونه داره کامل دیزاین کرده توقع داره بهترین جهیزیه رو ببرم

خب یکم درک کنه اون یخچال رو قراره باهم استفاده کنید خونه اون می‌ره بگو رسمه وسایل بزرگارو چند تیکه

داماد بگیره

ببخشین فک میکردم شاغل خارج از خونه دارین

خیر دو ماهی هست خانه دارم

قبلش هم شغلم پشت سیستم بود و برام راحت بود یه تب نی نی سایت باز داشته باشم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

خیر دو ماهی هست خانه دارمقبلش هم شغلم پشت سیستم بود و برام راحت بود یه تب نی نی سایت باز داشته باشم

چه مدیر خوبی داشتین

من یه مدت کوتاه  یه جا کار میکردم صاحب کارم حتی میگفت حق ندارین با همکار بغل دستی تون صحبت کنین خیلی سخت گیر بود 

چه مدیر خوبی داشتین من یه مدت کوتاه یه جا کار میکردم صاحب کارم حتی میگفت حق ندارین با همکار بغل دست ...

خودم مدیر ارشد بودم عزیزم

خودش خونه داره کامل دیزاین کرده توقع داره بهترین جهیزیه رو ببرم

وام ازدواجتون رو کدومتون برداشتین ؟بگو ازاشناهاسراغ گرفتم گفتن دوو مارک خوبیه 

بنظرم باهاش راحت باش بگو خیلی هزینه میشه و اونقدر نمیتونم همه چیز رو گرونترین بزدارم الان شوهرته نتونی حرفتو راحت بزنی کی میخای بزنی 

تو دل خودمم ال جی بود دوست داشتم ال جی باشه

عزیزم یه چیزی بگم؟ ما دوتا از فامیلامون همزمان یخچال فریزر خریدن یکی الجی خرید یکی اسنوا 

هر دو راضین و هییییچ فرقی ندارن با هم

اسنوا نه برفک زد نه صدا داره در کل هیچی کم نداره از الجی

پیشنهادم اینه که هر مارکی میخرین دوقلو بهتر از سایده

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

مونده خیلی تازه شروع کردم به دیدن و پیدا کردن مارک های خوب

پس اصلا زیر بارش نرو

وسایل خیلی گرون شدن

بخوای جاهایی ک وسایلمو خریدم معرفی میکنم بهت

همه وسایلم بهترین مارکن و با بهترین قیمت گرفتمشون

چون از تولیدی و لب مرز گرفتمشون

پس اصلا زیر بارش نرووسایل خیلی گرون شدنبخوای جاهایی ک وسایلمو خریدم معرفی میکنم بهتهمه وسایلم بهترین ...

لب مرز این جاها قبول نمیکنن خوانواده میگن تو شهر خودمون باشه ببینیم جنسو

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که در سایه ی دیوار خداییم. 💍H