2777
2789

حالم خیلی خیلی بدهههه😭دارم دق میکنم ت شوکم داغونمممممم دلم میخواد بمیرممممممم میخوام تمومش کنم حالم خیلی بده اصلا نمیتونم توضیح بدم جریانو خیلی مفصله فقط بدونین بخاطر یه زن منو کوچیک کرد اونو خیلی سرتر و خانوم و عالی دید و قبولش داشت سر یه موضوعی ولی منو دروغگو و درگیر و....دید و مسخرم کرد و توهین کرد ب خودم و خانوادم بخاطر زن داداشش فقط بگین چی بگم بهش یه متن بگین بهم بفرستم براش ک همه چیو تموم شده ببینه من الان اصلا نمیدونم چی بگم الان ت همین تاپیکم هیچکس نمیاد بس من بدشانسم😭😭😭

توروخدا بعد‌گزارش بزنید حذف شه این تاپیک

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عجله نکن فعلا یه چند روز قهر باش جوابشو نده ، بعد اگه خواستی تمومش کن

مشکل زیاد دارم

بارها سر این چیزا لهم کرده

دیگ‌نمیتونم

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
اصلا نیازی نیست چیزی بگی، به خانواده ات بگو جریان چی شده و بگو بهش بگن بره به درک

میخوام یچیزی بگم ک دلم اروم شه نمیتونم هیچی‌نگم‌دارم دق میکنم🙂

اگه نامزدی خودتو زود نجات بده

همینکارو میخوام کنم فقط نمیدونم چی بفرستم براش واسه اخرین بار چون اگ چیزی نگم دق میکنم

الان فعلا داغی یکم به خودت زمان بده آروم بشی بهترین جوابا میان به ذهنت

مشکل اینه وقتی اروم میشم  زود خر میشم چهارتا حرف بزنه باز گول میخورم خاک بر سرم کوتاه میام واسه همین میخوام الان حرفامو بزنم و بلاکش کنم

بهش بگو ..تو از الان پشتم نیستی با کوچکترین حرفی بهم میریزی ومن هیچوقت طعم اینکه یه مرد همه جوره پشت و پناهم باشه رو شاید نچشم پس بهتره همین الان تمومش کنیم چون تو آینده مشکلاتمون بزرگتره

بهش بگو ..تو از الان پشتم نیستی با کوچکترین حرفی بهم میریزی ومن هیچوقت طعم اینکه یه مرد همه جوره پشت ...

مرسی🙂❤