2777
2789
عنوان

امروز یکی نوزادمو بوس کرد

137 بازدید | 18 پست

امروز بردم بچمو پیش متخصص چکاپ یک ماهگیش

گرم بود سالنش یذره رو بچرو باز کردم

یهو ناغافل یکی پرید بچمو بوس کرد🫥در حدی که همسرم فک کرد اومده بزنه یا بگیره بچرو ، همسرم دوید اومد از گردنش گرفت هول داد کنار زنه رو 😨

از صبح دارم فحشش میدم طرفو

مریض روانی من هنوز دلم نیومده صورت بچمو بوس کنم

باباش هنوز بوسش نکرده فقط لباسشو میبوسه 

پریده بچه ای که تازه دنیا اومده بوسیده طلبکارم بود که محبت دارم میکنم اشغال

دلم میسوزه اطرافیان خودمون بابام پدر شوهرم عموش بچمو بغل نمیکنن میگن بزار تو کریرش ببینیم گناه داره ما از صبح تا شب بیرونیم بچه الوده میشه اونوقت یکی ن ادب داره ن شعور اینکارارو‌میکنه

خلاصه که اونجا دعوامون شد ولی 

صورت بچم دوتا دونه کوچولو زده🥲🥲

خیلیییییی اعصابم خورده هنوز 🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کارش که غلط بوده ولی وسواس نگیر و بهش فکر نکن 

بزار بغلش کنن بچه به بغل و احساسات نزدیکانش احتیاج داره اما بوسیدن رو منم موافقم

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

زنه تو دلش گفته چی فکر میکردیم چی شد😒

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

آره بدن بچه زود آسیب می بینه خیلی حساسه 🐣😍

ولی آخه بعضی وقتا هم آدم دست خودش نیست بچه می بینه دلش می خواد از شدت عشق زیاد به بچه له‌ش کنه 🤪🤪🤪🤩😍

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
آره بدن بچه زود آسیب می بینه خیلی حساسه 🐣😍ولی آخه بعضی وقتا هم آدم دست خودش نیست بچه می بینه دلش م ...

عزیزم فصل بدیه همه سرما خوردن

بعدا بزاق دهن بزرگسال پر میکروب مخصوصا الان که رابطه دهانی زیاده تبخال اینا زیاده 

گناه دارن این طفل معصوما