2777
2789
عنوان

اسم معصومه

142 بازدید | 18 پست

چرا هیچکس از اسم معصومه خوشش نمیاد ؟  من اسمم معصومه اس خیلی هم دوسش دارم ولی به هر کی میگی دیگه احترام تو حفظ نمیکنه. مگه اسم به شخصیت ربط داره؟ بعد بعضیا میگن قدیمیه ولی از نظر من این خود ما هستیم که میگیم فلان اسم قشنگ نیست و بقیه دیگه اون اسم رو نمیزارن بعد  میگن اسم قدیمی شده وگرنه قدیمی شدن اسم ها معنی نداره اسم های با معنی و قشنگ کلا همینا ان دیگه مردم هر روز دارن اسم های عجیب غریب از خودشون درمیارن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسم مگه قدیم و جدید داره؟ 

من علی میشناسم ۹۰ ساله علی میشناسم ۹ ساله

آریا میشناسم ۶۰ ساله آریا میشناسم ۲ ساله

رکسانا میشناسم ۷۰ ساله رکسانامیشناسم ۲۵ساله 

بیشتر از تایم و زمان گذاری برای اسم معنی و آوای اون اسم مهمه که اسم شما هم معنی و هم آوای زیبایی داره 

خیلی  اسم زیباییه 😍😍😍

من خیلی این اسم رو دوست دارم

اصلا هم قدیمی نیست گلم

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

من خواهر شوهرم اسمش معصومه بود عوض کرد. خودش میگفت هرکی اسمش معصومه است یه سختی زیادی تو زندگیشه. ال ...

ربطی به اسم نداره 

اینا خرافاته باور نکنید این حرفا .

شرایط زندگی بستگی به مسائل دیگه داره

اسامی ائمه هم هیچ وقت قدیمی نمیشه 

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج