2777
2789
عنوان

اونایی که پسر کلاس هفتمی دارن پسر من درسسسس نمیخووونه

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 60 پست
آها خب بهش بگین که به ازای هر درسی که زیر ۱۵ بشی جریمه میشی از هر چی که دوست داره انجام بده محرومش ک ...

باید یکم براش سختگیری کنم

خیلیم پرخاشگر شده🤦‍♀️

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دارم روانی میشم واقعا😥

نمیتونه با دوستش قرار بزارن باهم بخونن پسر کوچیکم سومه دوستش نزدیک خونمونه میان باهم میخونن واقعا خیلی تاثیر داره جدول ضربو تو یه هفته حفظ کردن

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
باید یکم براش سختگیری کنمخیلیم پرخاشگر شده🤦‍♀️

اره سختگیری جواب میده 

البته خوبی اینکار اینه 

تنبیه به اندازه و در جای خود 

و اگه نوبت دوم بهتر شد هم یجوری تشویقش کنین 

که انگیزه ایجاد شه براش

زندگی می‌چرخه عین تاس یه روز حکم میکنی یه روز التماس
مرسی پسرمزنده وسلامت وموفق باشی

قتضای سنشه  اگر با پدرش رابطه خوبی داشته باشه اوضاع بهتر میشه 

اگر نه

خودتون حتمااااا هوای دلش رو داشته باشید 

باهاش حرف بزنید بهش محبت کلامی و فیزیکی داشته باشید  براش،وقت بگذارید   به حرفهاش گوش بدید  

به امید خدا این مرحله از زندگی اش رو هم آروم و راحت طی کنه

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 
قتضای سنشه اگر با پدرش رابطه خوبی داشته باشه اوضاع بهتر میشه اگر نهخودتون حتمااااا هوای دلش رو داشت ...

پدرش😥😥

هعی عزیزم

ممنون بابت صحبتهات❤️

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
دیگه نمیدونم به چی متوسل بشمجایزهدعوا قهر خستممم کرده

چقدررررر پسر شما پسر منه😭😭😭😭

پسر منم هفتمه بردمش مشاور بهش میگه چرا نمیخونی میگه چه فایده داره وقتی درسای پارسالو یادمون نمیاد😐

از بچه ها امتحان بگیرید بخدا هیچکی هیچی یادش نمیاد😐

منو مشاوره فکمون افتاد موندیم چی بگیم🤣🤣🤣

آها خب بهش بگین که به ازای هر درسی که زیر ۱۵ بشی جریمه میشی از هر چی که دوست داره انجام بده محرومش ک ...

من این کارو کردم الان یک ماه و نیمه گوشیش رو گرفتیم قراره امتحانات ترمو خراب کنه از باشگاه محروم شه خودشم میدونه حتی قرار جایزه هم براش گذاشتیم ولی چیزی که من دارم میبینم چشمم آب نمیخوره

من این کارو کردم الان یک ماه و نیمه گوشیش رو گرفتیم قراره امتحانات ترمو خراب کنه از باشگاه محروم شه ...

مطمعنین منم همینجوری ام اگه امتحاناتم خراب شده از باشگاه محرومم ولی نه دارم درس میخونم شاید برای باشگاه مهم نیست

زندگی می‌چرخه عین تاس یه روز حکم میکنی یه روز التماس
مطمعنین منم همینجوری ام اگه امتحاناتم خراب شده از باشگاه محرومم ولی نه دارم درس میخونم شاید برای باش ...

براش باشگاه مهم نیست؟

منظورتون اینه؟

حواستون پرت بوده درست ننوشتید

اگه منظورتون اینه که باید بگم پسر من یه جلسه باشگاه نده گریه میکنه با اینکه هفتمه

ولی باز چشمم آب نمیخوره