2777
2789
عنوان

مامانا یه لحظه کمک میکنین بهم؟؟

165 بازدید | 16 پست

دخترم 14روزشه  شیر خودمو میخوره همراه کمکی شیر خشک ببلاک کامفورت روزی 3وعده

تا دیشب همه چیزش خوب بود از دیشب تا حالا مدفوع  نکرده همش ب خودش میپیچه 

چیکار باید بکنم؟؟

همسرم عاشقتم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درست میشه مدفوعش؟؟

اره عزیزم یبوست نمیگیره دیگه. پسر من نان میخورد دکترش گفت به نسبت یه پیمانه شیر ، یک و نیم درجه اب بریز.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

بچه هايي كه تركيب شيرخشك و شيرمادر رو ميخورن ممكنه إشكالات گوارشي پيدا كنن بعضي اسهال ميشن و بعضي يبوست.

چرا اينهمه شيرخشك ميدي؟ بچه چاق ميشه.از اون طرف نمي توني براساس وزن يك ماهگي درمورد كافي بودن شيرخودت قضاوت كني

كمتر شيرخشك بده

مثلا شبا بده فقط 

شيرخشك رو رقيق تَر كن 

شكمش رو هم با ماساژ بده 

بچه من هم ببلاک کامفورت میخورد وقتی یبوست داشت یک حبه قند داخل شیر خشکش مینداختم چند وعده با قند بهش بده خوب میشه 

من دکتر بردم و این تجویز دکتر بود

شیر خشک رو رقیق نکن بچه وزن نمی گیره 

بچه هايي كه تركيب شيرخشك و شيرمادر رو ميخورن ممكنه إشكالات گوارشي پيدا كنن بعضي اسهال ميشن و بعضي يب ...

عزیزم من شیر خشک ببلاک کامفورت میدم چون رژیمیه و باعث کولیک و نفخ نمیشه و وزن گیری اضافی نمیده ب بچه

بعدم تنها وقتی میدم بهش ک هر دو سینمو ک میخوره سیر نمیشه 40تا هم شیر خشک میدم یعنی یکی و نصفی پیمانه

خیلی زیاد نمیدم

تازه خیلی وقتا همونم کامل نمیخوره

همسرم عاشقتم  

دختر من 2880 بود دنیا اومد دکتر گفت وزنش خوبه اگه دوست داشتی روزی5 وعده هم شیر خشک بده ولی من 5وعده نمیدم وقتایی ک با سینه هام سیر نمیشه یا قبل خواب میدم فقط

همسرم عاشقتم  
بچه من هم ببلاک کامفورت میخورد وقتی یبوست داشت یک حبه قند داخل شیر خشکش مینداختم چند وعده با قند بهش ...

این روش رو دکتر گفت بهتون؟؟

چقدر قند بندازم ؟؟

ضرر نداره؟؟

همسرم عاشقتم