2777
2789
عنوان

اگه تو دعوا مقصر اول شما باشید

56 بازدید | 8 پست

اگه تو دعوا مقصر باشید و شروع کننده چجوری رفع و رجوع میکنید ،من شوهرم خیلی خونسرد یه کلمه میگه من میشم باروت دعوا میکنم دومین بار صدام بردم بالا تو آپارتمان ولی انصافاً مقصر اصلی نبودم 🙄فقط پشت تلفن داشتم به مامانم میگفتم فلانی جای من بود طلاق می‌گرفت نامزدی بلاهایی که سر من اومد شوهرم درجا شنید اخم و تخم کرد من حواسم نبود اصلا بعدشم گفت حقت بوده لابد منم آتیشی شدم 

وااا مقصر تویی دیگه 

برو معذرت خواهی 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خو تقصیر توعهرفتارتو درست کن بزرگ‌شو

خواهر من تو این سه سال با همه چی ساختم ولی دلیل نمیشه که با یه حرف من جنگ راه بیوفته فقط گفتم تو و خانواده ات نامزدی منو خیلی اذیت کردید تا ابد تو دلم میمونه با لحن آروم گفتم یهو گفت حقت بوده بعد من صدام بالا رفت اونم دومین بار بود تو سه سال زندگی مشترک تا حالا صدام بالا نرفته بود مریض نبودم که بعدشم چرا فالگوش وایمیسته 

پیام دومم رو بخون

بازم نظرم همونه 

یکم سنگ صبور باش توی زندگیت 

بعد هم پیش مادرت و هیچ کس دیگه ای از شوهرت بد نگو 

وقتی هم شوهرت خونه است پشت سرش حرف نزن چون ممکنه بشنوه 

آدم باید به شوهرش اقتدار بده 

نه که غرورش هم بشکنه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

بازم نظرم همونه یکم سنگ صبور باش توی زندگیت بعد هم پیش مادرت و هیچ کس دیگه ای از شوهرت بد نگو وقتی ه ...

حق باتوعه ولی اشتباه بزرگش این گفت زنگ میزنم خانواده ات من داد زدم چرا پای اونارو وسط می‌کشی از شهرستان بکشی اینجا که چی تازه مامانم مشکل قلبی داره ،گفت بدرک بیان دختر وحشی شون جمع کنن آبرو برام نذاشته هر روز دعوا در حالی که ما حداقل به جرات میگم شیش ماه یه بحث کوچیک هم نداشتیم بخدا منو جلو اونا خار کرد اونام پشت اون در اومدن ،بقدری فشار روم که پریود شدم زودتر از موعد درد بدی دارم الآنم قهریم 

حق باتوعه ولی اشتباه بزرگش این گفت زنگ میزنم خانواده ات من داد زدم چرا پای اونارو وسط می‌کشی از شهرس ...

ببین عزیزم توی دعوا که حلوا خیر نمیکنن

وقتی دعوا شروع میشه حرف های بدی هم زده میشه 

باید اولا سیاست داشته باشی که دعوا شروع نشه 

دوما هم اگر دعوا شد باید یاد بگیری مدیریتش کنی 

البته خب تازه سه ساله ازدواج کردی اگه تلاشتو کنی به مرور درست میشه 

ولی اگر نتونی تا بیست سال دیگه هم وضع بهتر که نمیشه هیچ بدتر هم میشع 

از این به بعد برای خودت قانون بزار 

اولین کاری هم که میکنی این باشه که توی دعوا داد نزن 

اینو که درست کردی برو روی مراحل بعدی 

یاد بگیر فحش ندی 

بعد هم کم کم یاد بگیر کلا دعوا رو شروع نکنی 

اینایی که میگم خیلی سخته ولی تنها راه آرامش توی خونتونه

ببین عزیزم توی دعوا که حلوا خیر نمیکننوقتی دعوا شروع میشه حرف های بدی هم زده میشه باید اولا سیاست دا ...

میدونم چی میگی ولی واقعا سخته 

من دیگه کاری به کارش ندارم 

شام و ناهارش میذارم 

خونش هم مرتب نگه میدارم 

ولی دیگه اون آدم سابق نمیشم 

منو جلو خانواده ام خورد کرد پودر کرد 

تو هر خونه ای دعوا پیش میاد بخدا

ولی این میگه زنای ملت چه باشعور با فرهنگ

پیش خانواده ام از من یه روانی مجنون ساخت

مقصر منم که رفتاری میکنم که این تربیت خانوادگی منو زیر سوال ببره خیلی سست عنصر که پای اونارو وسط کشید