2777
2789

من یک ساعت پیش پریود شدم وچند لکه خیلی کوچیک از خون روی لباس زیرم بود... لباس زیرم رو انداختم توی لباسشویی با دور تند و مایع لباسشویی فراوان حدود ده دقیقه شستم بعد که انداختم خشک کن و درش اوردم دیدم لکه های خون پاک نشده و جاش مونده

الان لباس زیرم نجسه؟ چون با چندتا از لباسای دیگم بود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر اصل خون پاک شده و فقط رنگش مونده پاکه 

تشخیصش هم بر عهده خودته

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

نه 

نه اون لباسها نه بقیه نجس نیستن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

راستش اطلاعی ندارم ولی من با بقیه لباسها و توی ماشین لباسشویی لباس زیر نمیندازم با دست بشور 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

اگر اصل خون پاک شده و فقط رنگش مونده پاکه تشخیصش هم بر عهده خودته

با نگاه اول انگار فقط لکه بود چون وسپاس دارم هی مدام نگاهش کردم به نظرم اومد شاید جرم داشته باشه

البته یقین ندارم چون دیدم داره اعصابم به هم میریزه دیگه نگاهش نکردم

با نگاه اول انگار فقط لکه بود چون وسپاس دارم هی مدام نگاهش کردم به نظرم اومد شاید جرم داشته باشهالبت ...

اگر یقین نداری پس همون لکه است و پاکه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

اگر اصل خون پاک شده و فقط رنگش مونده پاکه تشخیصش هم بر عهده خودته

با نگاه اول انگار فقط لکه بود چون وسواس دارم هی مدام نگاهش کردم به نظرم اومد شاید جرم داشته باشه

البته یقین ندارم چون دیدم داره اعصابم به هم میریزه دیگه نگاهش نکردم