2777
2789
عنوان

ماهی چقد خرج خورد و خوراکتونه و چن تا بچه دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 37 پست

من خیلی 

اصلا نمیتونم برای لباس و شکم خرج نکنم 

و همیشه برام سواله اینایی که میگن ما میریم بیرون غذا یا خوراکی نمیخریم یا لباس دیر ب دیر میخرن چطور میتونن

من اصلا اگه پولم صدتومن باشه پام از در بره بیرون همون صد تومنو باید خوراکی بخرم و برگردم خونه 😂

ولی خب هرماه نمیدونم چقد میشه چون متغیره هرچیزی ک میخرم و قیمتا بالا میره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا ثبات نیست که قیمت ماهیانه بدیم 

ماه پیش خیار گوجه20 بودن این ماه 50 ماه پیش مواد غذاییمون حدودا10تومن شد این ماه رو نمیدونم گوشت خورشتی تموم کردم اونم پولش جداست

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

۴نفریم ،۴ تومن گوشت و چرخ کرده ،۱/۵مرغ ،۳فروشگاه،۲تره بار،۳ ۲هم خورد خورد سوپری سرکوچه و نون ،تقریبا۱/۵هم واسه مدرسه پسرم ،برنج هم پدرشوهرم میده ،لباس هر وقت لازم باشه میخریم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

بی بچه دو نفر 

تا الان که شاغل بودم ۲۰ ۲۵

از این ماه نمیدونم احتمالا بیشتر بشه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه