فدای شما بشم
خیلی عالیه که به بنده های خداهم عشق بورزیم
اول اینو بگم که من قبلا دیدگاه بدی نسبت به آدما داشتم مخصوصا مردا و از هرچی آدم بود متنفر بودم و فقط خدارو دوست داشتم
اما الان فهمیدم که ادما روح خدا درونشونه یه آدم به دست خدا خلق شده خدا انسان هارو دوست داره تک تکشونو ! من با دیدن بقیه حس خوبی بهم دست میده همون مثالی که میگه من در هرچیزی خدارو دیدم در گل در طبیعت منم در انسان خدارو دیدم
انسان یه وجود مقدسه انسان اشرف مخلوقاته
اگر شما عاشق کسی هستین باید با تمام وجود اونو دوست داشته باشین و روح خداییشو حس کنین اینجوری حتا به خدا نزدیک تر هم میشین
نمیدونم چجوری منظورمو برسونم اما راز رسیدن به خدا ارامش و حس و حال خوبه!
حال بد غم اندوه از تنهایی و اینا شیطانه
نمیشه گفت حالم بده و شیطان ازم دوره
یا نمیشه گفت حالم فوقالعادست و این بخاطر نزدیکیم به خدا نیست
خدا منبع زیبایی و انرژی و حال خوبه و هر حسی که به حال خوب منجر بشه اون راز رسیدن به خداست و عاشق شدن و حس عاشقی نسبت به یک موجود مقدس به اسم انسان همون راه رسیدن به خداست
شما وقتی عاشق یه آدم هستین به آرامش حس خوب امید حسای قشنگی میرسین و خدارو بیشتر حس میکنین چون احساس خوب یعنی نزدیک بودن به خدا احساس بد ناامیدی یعنی کفر و نزدیک بودن به شیطان
بخام یکم واضح تر بگم شما وقتی عاشق یه انسان بشی اون شمارو به حس خوب میرسونه و حس خوب باعث میشه خدارو بیشتر حس کنین از خدا شکر گذار تر باشن خلاصه حس خوب و شکر گذاری یعنی در آغوش و نزدیک به خدا بودن
و حس بد و تنهایی یعنی تو پایین ترین احساس بودن و از خدا کم کم دور شدن و یه سمت نیروهای بد و غم و شیطانی رفتن
یجاهم خوندم که میگفت عشق بالاترین فرکانس نزدیک شدن به خداست