2777
2789
عنوان

عزیزان چطور به عشق خدایی برسیم

338 بازدید | 46 پست

و بابد چکار کنیم که به خدا عشق بی قید و شرط داشته باشیم؟ 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیشه توضیح داد باید پذیرا باشی از بند همه چی آزاد باشی وقتی کاملا خالی باشی به خدا اجازه میدی که درونت حلول کنه،روش هایی هست مثل نماز مدیتیشن و ... ولی در یه جایی به بعد باید همه چیز رو رها کنی و فراتر از هر روشی و مذهبی بری 

کاربر آقا

من رسیدم تایپیک اخرمو بخون(:

من خدم اینکارو میکنم شماهم دوست داشتی همچین دیدگاهی داشته باش 

اول اینکه من خدارو عشق زندگیم میبینم .ما معشوقه خداییم و خدا از هر موجودی که خلق کرده بیشتر دوسمون داره و عاشق اینه باهاش ارطبات بگیریم حتا شنیدم که میگن خدا گاهی سختی تو زندگی میندازه که بندش بیشتر باهاش حرف بزنه و ازش بخاد 

خدایی که منو بیشتر از هر موجود دیگه ای دوست داره ولم نمیکنه همه جا باهامه و هیچ خیانتی تو عشقش درکار نیست درسته وقتی باهامه و کنارمه من ناراحت باشم؟

خدارو حس کنین با تمام وجود من گاهی انقدر این حس شدید میشه که خودمو تو آغوش خدا میبینم و گریه میکنم خیلی حس عجیبیه(:

با خدا خیلی راحت جرف بزنین بهش عشق بورزین 

مثلا من ناز خدارو میکشم که خدای قشنگم دورت بگردم زیبای من تو فوق‌العاده ای تو از هر کسی تواناترین تو بی‌نظیری تو عشق منی اینجوری با خدا حرف بزنین انقدر حس نزدیکی میکنین و خدا دستتونو میگیره  

بابت زره زره چیزی که بهتون داده. شکر کنین و ازش تشکر کنین

خدایا شکرت دورت بگردم خوشگل ترین و زیباترین موجود دنیا🥰😍🥲

فقط فقط فقط خدای عزیز روباورداشته باشیدوبایدونبایدیی که گفته انجام دهیم وهمیشه سپاسگزارش باشیم وهرکارخیری روانجام میدهیم فقط بخاطر رضای پروردگار باشد

خدایا دراین راه پشت وپناهمان باش....الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

@مامانبزرگپانیذ  

@etel  

@p456  

@d_n_i_z  

عزیزان واقعا سپاسگزارم از راهنمایی هایی خیلی خوب تون 🙏🏻🌹

حقیقتش دوتا سوال هم دارم 

راستیتش بنده عاشق بنده خدا هستم اما می خوام از الان اولویت اولم فقط خدا بشه و اول عشق بی قید و شرط به خدا داشته باشم بعدا به بنده هاش هم عشق بورزم 

برای این مورد باید چکار کنم؟ 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
@مامانبزرگپانیذ @etel @p456 @d_n_i_z عزیزان واقعا سپاسگزارم از راهنمایی هایی خیلی خوب تون 🙏🏻🌹حقیق ...

تا وقتی به خدا معتقد باشی و ازش تصوری داشته باشی این فقط یه خدای ساختیگه خدای حقیقی باید کشف بشه نه اختراع،مثل نوشیدن آبه اگه من آب نوشیده باشم ولی شما نه و اگه بخوام مزه آب رو برای شما توصیف کنم حتی اگه دقیقا آب رو به تصویر بکشم تا وقتی شما ازش ننوشید سیراب نمیشید،عشق خدا هر لحظه مثل بارون روی ما میباره ولی ما برای خودمون چتر هاتی درست کردیم و مانع میشیم تا عشق روی ما بباره و این چتر همون باورها،خاطرات،غرور،خشم و هر چیزی هست که وجود ما رو آلوده کرده

کاربر آقا

فدای شما بشم 

خیلی عالیه که به بنده های خداهم عشق بورزیم

اول اینو بگم که من قبلا دیدگاه بدی نسبت به آدما داشتم مخصوصا مردا و از هرچی آدم بود متنفر بودم و فقط خدارو دوست داشتم

اما الان فهمیدم که ادما روح خدا درونشونه یه آدم به دست خدا خلق شده خدا انسان هارو دوست داره تک تکشونو ! من با دیدن بقیه حس خوبی بهم دست میده همون مثالی که میگه من در هرچیزی خدارو دیدم در گل در طبیعت منم در انسان خدارو دیدم 

انسان یه وجود مقدسه انسان اشرف مخلوقاته 

اگر شما عاشق کسی هستین باید با تمام وجود اونو دوست داشته باشین و روح خداییشو حس کنین اینجوری حتا به خدا نزدیک تر هم میشین 

نمیدونم چجوری منظورمو برسونم اما راز رسیدن به خدا ارامش و حس و حال خوبه!

حال بد غم اندوه از تنهایی و اینا شیطانه 

نمیشه گفت حالم بده و شیطان ازم دوره 

یا نمیشه گفت حالم فوق‌العادست و این بخاطر نزدیکیم به خدا نیست 

خدا منبع زیبایی و انرژی و حال خوبه و هر حسی که به حال خوب منجر بشه اون راز رسیدن به خداست و عاشق شدن و حس عاشقی نسبت به یک موجود مقدس به اسم انسان همون راه رسیدن به خداست 

شما وقتی عاشق یه آدم هستین به آرامش حس خوب امید حسای قشنگی میرسین و خدارو بیشتر حس میکنین چون احساس خوب یعنی نزدیک بودن به خدا احساس بد ناامیدی یعنی کفر و نزدیک بودن به شیطان 

بخام یکم واضح تر بگم شما وقتی عاشق یه انسان بشی اون شمارو به حس خوب میرسونه و حس خوب باعث میشه خدارو بیشتر حس کنین از خدا شکر گذار تر باشن خلاصه حس خوب و شکر گذاری یعنی در آغوش و نزدیک به خدا بودن

و حس بد و تنهایی یعنی تو پایین ترین احساس بودن و از خدا کم کم دور شدن و یه سمت نیروهای بد و غم و شیطانی رفتن 

یجاهم خوندم که می‌گفت عشق بالاترین فرکانس نزدیک شدن به خداست