2777
2789
عنوان

رفیقم

19 بازدید | 5 پست

رفیقم 

خواهرم 

دلم برات تنگ شده

میدونم از دستم ناراحتی 

ولی من همیشه دعایت میکنم 

دیگه از دست بیقراری های من راحت شدی 

من هر روز برا مامانت فاتحه میخونم 

برا سلامتی دخترت 

برا خودت 

ولی حالم خوب نیست 

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش

همه ما فکر میکینم وقتی از یه بحران گذشتیم حالمون خوب میشه غافل از اینکه این بحران مثل یه خنجر از وجودمون رد شده و خیلی از چیزارو هم با خودش بریده برده

دلم خیلی گرفته رفیق روز های بی قراریم 

ولی تو باید خوب بشی بخاطر خواهرت  دخترت 

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش

نمیتونم تو رو با خودم بیشتر و بیشتر عذاب بدم 

نیمتونم حالا که اینقدر درد داری دردامو بهت بگم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هرجا هستی حالت خوب باشه 

هرجا هستی 

هر وقت یادت افتادم برام دعا کن 

من به دعای خیر تو نیاز دارم

دلم برا شکر خوبیم گفتنت تنگ شده 

دلم برا دلداری دادنات تنگ شده 

گفتی میگذره این روزها 

نگفتی یه تیکه از قلبم هم با این روزها میگذره و تموم میشه 

نگفتی دوستم 

نگفتی با این گذشتن ها پیر میشم 

دلم برا دعاهای حلما تنگ شده 

هر وقت پیامم و دیدی به عروسم بگو برام دعا کنه 

من این روزها پریشانم 

نمیخواهم این پریشان بودنم و بهت تحمیل کنم 

نمیخام بیشتر از این عذاب بکشی 

دلم میخواد برم یه جای دور