2777
2789

بچه ام ۷ ماهش امروز تموم شده رفته تو ۸ماهگی توی قرنیه چشمش یه نقطه کوچیک سفید رنگ هست ۶ روزه بود ترسیدیم چیز بدی باشه بردیمش دکتر چشم اون گفت چیزیش نیست میگفت قرنیه چشمش سالمه بازم استرس دارم الان میگم بچه کسی هم مثل بچه من داره از اون نقطه ها تو چشمش خواهشا اگه میدونین چیزی بگین نگرانم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسر خاله ام از نزدیکای یکسالگیش تا الان که نزدیک سه سالشه،درگیر چشمشه .

اولش یه لکه قرمز بود.

بعد چند وقت دکترا گفتن بچه چشمش ضربه دیده،اگه فلان دارو رو مصرف نکنه، واسه همیشه چشمش ضعیف میمونه،از اون ضعیف ها که با عینک برطرف نمیشه.

الان چشم سالمش تنبلی گرفته.

و آنزیم کبدش بخاطر دارو ریخته بهم.

پیش دکتر درست و حسابی ببرید بچه رو که اول کاری همه چیزو کنترل و رفع کنه.

روزه شک دار نگیر

پیش دکتر دیگه هم ببر

پسر خاله ام از نزدیکای یکسالگیش تا الان که نزدیک سه سالشه،درگیر چشمشه .اولش یه لکه قرمز بود.بعد چند ...

انشالله که خوب بشه پسر خاله ات منم کلا نگرانم میبرمش این ماه

احتمالا خال هستش پسر منم تو سفیدی چشمش به نقطه سیاه هست بردمش دکتر گفت چیزی نیست بعد ی روز دیدم عموم ...

آبجی کوچیکم داشت  قهوه ای رنگ بود الان ۱۱ سالشه دو سال میشه که تو چشمش نیست انگار اصلا نبوده نمیدونم والا