2777
2789

آدم و حوا

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

در مورد ریحون یا شاهی نظرسنجی کنید بحث کارآمدتریه تا تو چنین فضایی سوالی مطرح کنید که بین فلاسفه و ا ...

من آدم معتقدی هستم ولی میترسم بعد مرگ نابود شم💔😭😭😭

نظریه تکامل به معنای تغییر در یک گونه رو قبول دارم، وای تغییر گونه ای به گونه ی دیگه رو قبول ندارم! افقی کردن زنجیره خلقت که عمودیه و منشاش خداست کار ابزاریه! برای ایجاد یه دنیای مدرن که خدایی توش وجود نداشته باشه! برای همین هم هست که نظریه داروین تبدیل شده به ایدئولوژی جهان مدرن! یعنی ستون خیمه! اگه بیفته کل دنیای مدرن به هم میریزه! خیلی تعصبی با مخالفان این نظریه توی اروپا برخورد میشه! همونطوری که شاید بعضی مذهبی ها با داروینیسم برخورد میکنن!

فرگشت پر از باگ علمی و سوال بی جواب هست . 

در بین جامعه علمی هم خیلی مخالف داره اما متاسفانه از اونجایی که فضای علمی هم بی طرفانه نیست اخبارش رو مردم نمیشنون و عده ای هم وانمود میکنن که یقینی هست . 

درمورد فرگشت به کانال تلگرام naghdefargasht بیاید.

و درمورد عقاید هم باید عقایدتون استدلالی بشه تا متزلزل نشید . کتاب های روزنه هایی از عالم غیب که بسیار مستند هست، و محضر لاهوتیان و لاله ای از ملکوت هم مطالعه کنید تا یقینتون زیاد شه .

شبهات و سوالات عقیدتی تون در موضوعات مختلف مثل[خدا و...] رو از من بپرسید... سعی میکنم به بهترین وجه پاسخ بدم ان شاء الله
ممکنه چند تا از باگ هاش رو بگید؟تلگرام ندارم

خیلی زیاده . 

مثلا ادعا میشه جهش های ژنتیکی تصادفیه و هوشمندانه نیست -که مشخصا بااین ادعا میخوان بگن خدایی در کار نیست و انتخاب طبیعی حاکم هست- در حالی که اینطور نیست و جدیدترین پژوهش های علمی میگن جهش ها تصادفی نیست .

ادعا میشه کلی عضو بدرد نخور و بدون کاربرد وجود داره که بازمانده انتخاب طبیعی و گونه های قبلی هست در حالی که اعضای مورد ادعایی که به عنوان اندام بدون کاربرد یا وستیجال مطرح کردن تقریبا بدون استثناء کاربردشون مشخص شده مثل آپاندیس .

ادعا میشه شواهد فسیلی مویید فرگشت هست در حالی که نتیجه گیری هاشون عجولانه و مغالطه آمیز هست . مثلا میگن فلان فسیل چون حجم جمجمش بزرگ تر از جمجمه ماست پس گونه اش متفاوت بوده در حالی که تفاوت قد و جمجمه و ... در همین گونه معاصر هم زیاده ! شما هم آدم یک متری میبینید هم ۳ متری ! هم کله کوچیک هم کله گنده !

و اینکه عجولانه هم هست چون سابقه داشته با پیدا شدن یک دندان کلی داستان درست کردن که این یک گونه بوده فلان سال زندگی میکرده و فلان ویژگی هارو داشته درحالی که بعدا مشخص شد دندان یک خوک بوده ! 

بخاطر شباهت ظاهری برخی گونه ها میگن جد مشترک داشتن در حالی که ربطی نداره و خیلی از حیوانات که اندامشون شبیه همه هیچ ربطی به هم ندارن که بخوان جد مشترک داشته باشن . 

ادعا میشه همه جهش های ژنتیکی که درواقع حرکت تکاملی و روبه جلو بوده -رشد یک ذره تا اینکه تبدیل به یک انسان با عظمت و پیچیدگی زیاد شده- اتفاقی و تصادفی بوده ! در حالی که خلاف عقل سلیم هست . 

یکسری از اندام مثل چشم امکان تکامل تدریجیشون تقریبا غیر ممکنه و یکباره بوجود اومدن. که یک سوال بی جواب برای اینهاست . 

حتی یک فسیل پیدا نمیکنید که مربوط به گونه انسانی باشه و روی چهاردست و پا راه بره در حالی که قدیمی ترین فسیل که کاملا مشابه انسان های امروزی بوده مربوط به ۳ میلیون سال پیش بوده که روی دو پا راه میرفته ! 

خیلی از شواهدشون مغالطه آمیزه ...

افرادی که در جامعه علمی فرگشت رو نقد کنند رو بارها از دانشگاه اخراج کردن برای همین هرکسی جرئت نقد نداره .

چند سال پیش اما بالای هزار دانشمند با مدارک دکتری و پروفسوری از معتبر ترین دانشگاه های دنیا بیانیه امضاء کردن و گفتن این فرگشت با این کیفیت که ادعا میشه رو ما قبول نداریم و در صحتش شک داریم ولی بطور مستبدانه مبخوان به ما بقبولونن که درسته ! 

خیلی طولانی تر از این حرف هاست فرگشت ولی شواهد و قرائنی که براش ادعا میشه و نتیجه گیری که ازش میشه مغالطه آمیزه و اشکالاتی که نسبت به فرگشت مطرح شده آنقدر محکمه که هرکدومش اصل فرگشت رو متزلزل میکنه.

شبهات و سوالات عقیدتی تون در موضوعات مختلف مثل[خدا و...] رو از من بپرسید... سعی میکنم به بهترین وجه پاسخ بدم ان شاء الله