2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانواده همسرش خیلی بهش تیکه میندازهتو پیری و..... جرعتم نمیکنه بنده خدا چیزی بگه میگن پیردختر تو چی ...

دوسپسر من یه دیوونه ایه 

خانوادش چیزی بگن سریع عصبی میشه

مگه خواستن فقط ب سن و ساله اینهمه طلاق ک دلایلشم متفاوت

خواسته های آدم با افزایش سن عوض میشن

خصوصا مردها که سلیقه هاشون و معیارهاشون زیر ۳۰ سال کاملا فرق داره با بالای ۳۰ سال 

حالا خودت بسنج با وجود هفت سال بزرگتر بود ، چه مشکلاتی می‌تونه توی رابطه شما بوجود بیاد

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

من ک نمیخام ازدواج کنم الان حداقل ۳سال بعد

الان ۲۹ سالته و دوست پسرت ۲۲ سالشه

واقعا فکر می‌کنی یه پسر ۲۵ ساله میاد با دختر ۳۲ ساله ازدواج بکنه ، فرض کنیم ازدواج کرد ، جدا از مشکلاتی که خانواده اش برات ایجاد میکنن ، به نظر خودت بعد از یکی دو تا زایمان شما در آستانه چهل سالگی و اون در اوج جذابیت مردانه سی سالگی ،پر از هیجان و نشاط....واقعا هنوز انتخابش شما هستی؟

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

الان ۲۹ سالته و دوست پسرت ۲۲ سالشهواقعا فکر می‌کنی یه پسر ۲۵ ساله میاد با دختر ۳۲ ساله ازدواج بکنه ، ...

چرا فک میکنی همش اون حق انتخاب داره ؟شایدم من نخوامش 

زندگیه دیگ نباید ک خودتو دس کم بگیری