2777
2789
عنوان

بچه های پنج سالتون کارهای شخصی رو خودشون انجام میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 31 پست

شش سالشه

جیش خودش میره پی پی رو نمیتونه بشوره و من نمیزارم بشوره

غذا بلد بخوره ولی میگه خودت بده و من میدم قاشق قاشق بخوره و ناراحتم برا خودش غذا نمیخوره

لباساشو میتونه دربیاره و بپوشه اما یکم کج و کله میپوشه جوراب اینارو

دبگه مامان من ب داداشام از سه سالگی کم کم یاد داد اول دستشویشونو بعد غذا خوردنشونو اگه نمیخوردن نمی ...

منم یادش دادم همه رو بلده

خسته شدم از دستش

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم فقط شماره یکخب خسته نمیشید بدتون نمیاد؟من واقعا دیگه بعد ۵ سال حالم داره از بچه شستن به هم میخو ...

احه اگرم بزاری عهده خودش شاید نظافت رو رعایت نکنه و همه جارو نجس کنه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

تهدیدش نکن بگو عزیزم غذاتو میخوری یا بعدا میخوری.نخورد جمع کن ببر بگو منکه نمیتونم بدم فقط غذای خودم ...

بابا این همین الان گفت گشنمه

ماکارونی رو گذاشتم جلوش گفتم بخور

گفت بلد نیستم

گفتم بلدی من بهت نمیدم

گریه کرد هی گفت گشنمه نمیتونم 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خوشم که نمیاد ولی بنظرم زوده براش چون واقعا نمیتونه بهداشت رو اونطوری که باید رعایت کنه

زوده؟

سال دیگه میرن مدرسه 

دیر هم هست

برنامه مم اینه اول تابستون بهش آموزش بدم که دیگه تو اون سه ماه کاملا یاد بگیره

یاد گرفتنش کاری نداره

اینکه انجام بده مهمه 

پسرمن که انجام نمیده خودشو راحت کرده 

حس میکنم یه کلفتم 

نه عزیزم پسر پنج ساله من هیچ کار نمیکنه 

که 

هیچ

دختر۱۳سالم تازه دو ساله خودش میره حموم 

خیلی لطف کنه تختش و مرتب کنه اونم نه مثل من

الان دارم کم کم یادش میدم تو خونه مسولیت داره باید کمک کنه

بهش گفتم باید از پس کارا بر بیای فکر کن تو شرایطی هستی رفتی اردو باید بتونی از پس کارا بربیای 

به قول شوهرم همش دویدم دنبالش الان دیگه یا اعتماد به نفس کار نداره یا دیگه عادت کرده 

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

بابا این همین الان گفت گشنمهماکارونی رو گذاشتم جلوش گفتم بخورگفت بلد نیستمگفتم بلدی من بهت نمیدمگریه ...

کمکش کن نگو نمیدم

بگو تو تلاش کن منم کمکت میکنم و قاشق و چنگالو بده دستش یادش بده بگو اشکالی ام نداره اگه اوایل بریزه روت

یاد گرفتنش کاری ندارهاینکه انجام بده مهمه پسرمن که انجام نمیده خودشو راحت کرده حس میکنم یه کلفتم

انقد سخت نگیر بابا کلفت چیه

ینی مامانای ما دور از جون کلفت بودن

بنظرم یه خورده بهش وقت بده

پذیرش مسئولیت براشون سخته

دختر منم واسه شماره یک طول کشید تا عادت کرد

کمکش کن نگو نمیدمبگو تو تلاش کن منم کمکت میکنم و قاشق و چنگالو بده دستش یادش بده بگو اشکالی ام نداره ...

بلده عزیزم 

همه کار بلده

خودش میگه کاش پادشاه بودم 

یا یه ربات داشتم همه کارهامو میکرد

تنبله !

دنبال خدمتکار میگرده 

میخواد بشینه کارتون ببینه یکی بزاره دهنش وسطش هی بره دوربزنه هی با قاشق منتطرش باشی

گاهی دستم درد میگیره انقدر با قاشق تو دست منتظرم

انقد سخت نگیر بابا کلفت چیهینی مامانای ما دور از جون کلفت بودنبنظرم یه خورده بهش وقت بدهپذیرش مسئولی ...

ما همسن اینا بودیم همه کار خودمون میکردیم

کی مادرهامون تو ۵سالگی قاشق تو دهنمون میذاشتن

ما که ۳ تا پشت سرهم بودیم میخواستن هم نمیشد

دوس ندارم انقدر تنبله

زوده؟سال دیگه میرن مدرسه دیر هم هست

مال من امسال رفت مهد داشتم سکته میکردم که همه جارو نجس میکنه ابروم میره اخه شلوارشو درمیاورد میرفت هرچه قدر میگفتم گوش نمیکردیبارم تو مهد شلوارشو شلنک از دستش افتاده بود شلوارش خیس بود که شلوار داده بودن عوض کرده بود بعدش تا الان یاد گرفته و در عجبم چطر میره

اما تو خونه نمیشوره