2777
2789

البته خودشوهرمم رفتارش بده ...مث خر تو گل گیر کردم .مادرشوهرم بسیار حسود و بدذاته چند وقت پیش یه مجلسی دعوت بودیم خواهرشوهرام همه لباس گرون گرفته بودن و آرایشگاه رفته بودن به من هم نگفتن که منم لباسی چیزی تهیه کنم گرچه میدونم شوهرم برام نمیخرید چون خیلی خسیسه حتی مادرشوهرمم بهم هیچی نگفت من بامانتو و یه ارایش خیلی ساده رفتم اونارو دیدم واقعا ناراحت شدم ...تو مجلس خیلی ازم تعریف کردن مادرشوهرمم فرداش اومد بهم گفت دخترام چشم حسودشون کوربشه تومجلس تک بودن اون لباسا فقط به دخترای من میاد لاغرن تو ۱۳۰ کیلویی درصورتی که من ۸۰ کیلوام و قدمم۱۶۸ودختراش هم هیکل منن .کلی چرت و پرت بارم کرد...کلا همیشه چرت و پرت بارم میکنه دیگه خسته شدم از دستش بااینکه درگیر بیماری ام و اصلا استرس نباید داشته باشم عمدا اینکارارو میکنه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا میتونی سعی کن نبینیشون...دوری و دوستی

نزدیکیم متاسفانه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
هم کلامش نشو

ولم نمیکنه هرچی فاصله میگیرم باز میاد بالاسرم

چقد حسودن !!! خانواده شوهر فک میکنن جنیفر لوپزن پر از عقده

بخدا حتی تو مجلس همه میگفتن تو بااین سادگی ازهمشون بهتری

اهمیت نده اگه خیلی گیر دادن جوابشون رو بده..با اینجور آدما باید مثل خودشون رفتار کنی

بااینکه خیلی نزدیکیم خیلی فاصله مو حفظ میکنم شاید یکی دوماه یبار خونشون برم بازازفرصت استفاده میکنه نیششومیزنه

چند بار پارشون کن وبی احترامی کن بزار ازت بدشون بیاد اون موقع نزدیکتم نمیشن

اتفاقا کارمون به اونجا ها هم کشیده باز بعد یکی دوماه روزاز نو روزی ازنو

خب تو تلاشتو بکن کمتر ببینیشون...سر خودتو گرم کن و بیشتر وقتا بهونه بیار که نری پیششون

بخدا دقیقا همین کارو میکنم چونکه احتراممو نگه نمیدارن خیییلی کم میرم اونم مجبوری ...کاری کردن ازشوهرمم سرد شدم وقتی میبینم انقد پخمه ست که بقیه باهام اینجوری میکنن هیچی ازش برنمیاد ازش بدم میاد