2777
2789
عنوان

هفت آیه انرژی بخش و موثر در رفع بلا

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 38 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

«در آن‌ شبي‌ كه‌ مرا به‌ معراج‌ بردند، ابراهيم‌ عليه‌ السّلام‌ از نزد من‌ عبور كرد، و گفت‌: امّت‌ خود را امر كن‌ تا در بهشت‌، زياد درخت‌ بكارند! چون‌ زمين‌ بهشت‌ بسيار وسيع‌، و خاك‌ آن‌ بسيار پاك‌ است‌.

من‌ گفتم‌: درختي‌ كه‌ در بهشت‌ كاشته‌ مي‌شود چيست‌؟ ابراهيم‌ گفت‌: لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إلَّا بِاللَهِ است‌.»

🔮کپی و انتشار تمامی مطالب تاپیک هام آزاده🔮

❓حق الناس هایی که احتمال داره به گردن ما مانده باشد و ما نمی دانیم چه کنیم؟

🔰 حق الناس ها به چهار دسته تقسیم می شوند:

1️⃣ حق الناس مالی

2️⃣ حق الناس جانی

3️⃣ حق الناس آبرویی

4️⃣ حق الناس اضلالی و گمراه کردنی

🔵 نسبت به حق الناس مالی باید آنچه را که به گردن دارد نسبت به آن شخص پرداخت کند و پس بدهد و اگر او را نمی شناخت باید از طرف او رد مظالم و صدقه بدهد.

☢️ نسبت به مورد دوم هم باید به آن شخص مراجعه کند و اگر به جسم او صدمه ای زده از او حلالیت بطلبد و یا دیه آن را بدهد و یا قصاص شود.

🔴 نسبت به مورد سوم هم اگر آبروی شخصی را مثلا با غیبت کردن ریخته است باید اگر به او مراجعه کند مفسده ای ندارد و دعوا نمی شود و او ناراحت نمی شود باید به او بگوید و حلالیت بطلبد و اگر مفسده دارد باید از طرف او و به نیت او استغفار کند و کارهای خوبی انجام دهد و تا جایی که می تواند از اثر این آبرویی که ریخته شده است کم کند.

⚫️ و در مورد اضلالی هم باید تلاش کند کسانی را که گمراه کرده است به راه برگرداند و کار اشتباه خود را جبران کند.

✳️ به ترتیبی که بیان شده آسان ترین نوع حق الناس؛ مالی هست و سخت ترین نوع آن حق الناس اضلالی و گمراه کردن دیگران است که از همه بد تر است و متاسفانه به این مورد در فضای مجازی با شبهاتی که هست خیلی ها را گمراه می کنند.

✅ در هر صورت شخصی که حق الناس به گردن دارد باید تمام تلاش خود را انجام دهد که آنها را رفع و حل کند و آنجایی را که نتوانست با خیرات زیادی که انجام می دهد ان شاء الله خداوند رضایت آنها را خواهد گرفت.

📚 بیانات استاد محمدی شاهرودی

پرسمان اعتقادی استادمحمدی 👇👇

♨️ @ostadmohamadi

❓سؤال

سلام استاد وقتتون بخیرخداقوت

اینکه میگن وقتی فاتحه بخونی یا دعایی ثوابی در حق اموات انجام بدیم بهش میرسه همون موقع درسته؟ این رسیدن یعنی چی و چه شکلیه؟ یک آیه و صلوات هم میرسه؟ حتی اگر مثلا وسط کاری یا در راه چیزی بخونیم...؟ تحت همه این شرایط هم باز بهشون میرسه؟؟

✅ پاسخ

بِسم اللّه الرَّحمنِ الرّحیم

بله هر خیراتی که برایشان بفرستید، ریز و درشتش به آن‌ها می‌رسد و به آن‌ها می‌گویند که فلان شخص، مثلا فرزند برادرت یا خواهرت، برای تو این خیرات را فرستاده است، خوشحال می‌شوند و دعا می‌کنند.

خب هرچه که بزرگ‌تر باشد بهتر است ولی ریز و درشتش همه‌اش به آن‌ها می‌رسد. حتی یک صلوات هم آن‌جا غوغا به پا می‌کند.

اما این‌که به چه شکلی به آنها می‌رسد؟

فرض کنید انسان در یک مخمصه‌ای گیر کرده باشد یا در یک محفظه‌ای گیر کرده باشد و خفقان بار دارد خفه می‌شود از گرما و از نبودن اکسیژن؛ [دررعین حال که]یک جایی دارد خفه می‌شود از گرما و سختی، بعد یک روزنه‌ای باز بشود و یک نسیمِ خنکِ حیات‌بخش و روح‌افزا از آن روزنه بیاید و بخورد به انسان!

یک چنین وضعی دارند در برزخ وقتی شما کار خیری انجام می‌دهید! یک چنین نسیمی از دنیا به آن‌ها می‌خورد.

🖊پیاده شده از صوت استاد رضا محمدی شاهرودی

⏪⏪ کانال ایتا اصول دین

❓سؤال:

با عرض سلام خدمت شما مدیر بزرگوار وحاج آقای محمدی

سوالم اینه که اگر ما برای میتی آیه الکرسی بخونیم ،این به چه صورت به دست اون میت می رسه؟وثوابش برای میت چیه؟

✅ پاسخ:

بِسم اللّه الرَّحمنِ الرّحیم

به صورت نعمت های برزخی به او می رسد.

اگر در تنگنا باشد از آن تنگناها نجات پیدا می کند.

از امام سوال کردند که چطور می شود

فرمودند که اگر کسی در یک محفظۂ خفقان باری گیر کرده باشد با یک حرارت و سختی ای؛ بعد یک نسیم خنک و روح افزا به او بدهند، چه حالی پیدا می کند؟

این آیت الکرسی شما، یک نسیمی است که او را از آن مخمصه نجات می دهد و یک تنفس حیات بخشی خواهد داشت.

🖊پیاده شده از صوت استاد محمدی شاهرودی

📌کانال اصول دین ایتا